четвъртък, 24 април
Заменете тежките ястия с леки ордьоври и хапки
Какво да сготвя

Заменете тежките ястия с леки ордьоври и хапки

0

Нашите предложения включват руло, една рецепта за пури от свински дроб, едно предястие с кускус, което може да бъде сервирано и вместо салата, и предястие с краставици.

1

Хапки

Хапки - Списък на темите касаещи Хапки. Открийте това, което ви трябва за Хапки. Приятно сърфиране из любимите теми, идеи и препоръки отнасящи се за Хапки.
 • Хапки - Идеи за празнични студени предястияПразнична Трапеза

  Идеи за празнични студени предястия

  30.12.20120

  Когато българинът празнува, той обича докато пие, да си мези. А това е и задължително, за да не се стига до неприятни алкохолни преживявания. Тук ще намерите няколко идеи за празнични студени предястия, които ще очароват вашите гости:

 • Хапки - Идеи за вкусни пилешки хапкиКакво да сготвя

  Идеи за вкусни пилешки хапки

  14.02.20120

  Вкусни пилешки хапки се приготвят с мед и кетчуп. Пияни пилешки хапки се приготвят от едно пиле, половин литър бира, масло, сол и черен пипер.

 • Хапки - Кои са най-подходящите сандвичи за чаено парти?Кулинарни Съвети

  Кои са най-подходящите сандвичи за чаено парти?

  30.06.20110

  Елегантните сандвичи са се превърнали в неизменна част от кулинарните изкушения в целия свят. Смята се, че придворна дама на кралица Виктория, е изобретателят на дребните сандвичи за чай.

 • Хапки - Идеи за хапки, подходящи за виноКулинарни Съвети

  Идеи за хапки, подходящи за вино

  10.05.20110

  Необходимо е да се съобразите с няколко основни неща при приготвянето на хапки за вино. В никакъв случай хапките не бива да са люти или силно подправени. В противен случай носът и небцето няма да могат да усетят мириса и вкуса на виното.

 • Хапки - Тайната на вкусните сандвичиКулинарни Съвети

  Тайната на вкусните сандвичи

  10.01.20110

  За да направите вкусни сандвичи, заменете маслото и маргарина с меко сирене за мазане, към което добавете нарязани на ситно зелени подправки. Ефектна е тортата от сандвичи и хапките тип конфети.

 • Хапки - Най-известните видове сушиКулинарни Съвети

  Най-известните видове суши

  19.10.20100

  Суши представлява малки хапки филе сурова риба, обвити с варен ориз. Невероятно вкусно, сушито се приготвя за пръв път през 19 век. Сред най-популярните са Нигири, Гункан, Темаки, Оши-суши, Маки-суши

Какво другите търсят

Статии и заръки относно Хапки. Екипът на Готвач.бг се стреми да публикува често интересни статии за Хапки. Имаш предложения или критики към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да разширим и разнообразим нашата секция Хапки. Готвач.бг - национален портал за готварски рецепти, здравословно хранене и Хапки. Хапки, препоръки и идеи. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук. Готвач.бг - твоят кулинарен портал.