Бързи и свежи идеи за парти хапки
Какво да сготвя

Бързи и свежи идеи за парти хапки

0

Лятото е сезонът, в който и на вас няма да ви е приятно да прекарате целия ден покрай печката, а със сигурност и гостите няма да са очаровани от засукани, топли и сложни манджи.

1

Хапки

Списък на темите касаещи Хапки. Открийте това, което ви трябва. Приятно сърфиране из любимите теми, идеи и препоръки отнасящи се за Хапки.
 • Хапки - Суперапетитни идеи за хапки и канапетаКакво да сготвя

  Суперапетитни идеи за хапки и канапета

  06.07.20160

  Канапетата се поднасят преди вечеря заедно с напитките, а пък можете да си направите и канапе-парти с много разновидности на тези вкусни хапки.

 • Хапки - Заменете тежките ястия с леки ордьоври и хапкиКакво да сготвя

  Заменете тежките ястия с леки ордьоври и хапки

  20.01.20140

  Нашите предложения включват руло, една рецепта за пури от свински дроб, едно предястие с кускус, което може да бъде сервирано и вместо салата, и предястие с краставици.

 • Хапки - Идеи за празнични студени предястияПразнична Трапеза

  Идеи за празнични студени предястия

  30.12.20120

  Когато българинът празнува, той обича докато пие, да си мези. А това е и задължително, за да не се стига до неприятни алкохолни преживявания. Тук ще намерите няколко идеи за празнични студени предястия, които ще очароват вашите гости:

 • Хапки - Идеи за вкусни пилешки хапкиКакво да сготвя

  Идеи за вкусни пилешки хапки

  14.02.20120

  Вкусни пилешки хапки се приготвят с мед и кетчуп. Пияни пилешки хапки се приготвят от едно пиле, половин литър бира, масло, сол и черен пипер.

 • Хапки - Кои са най-подходящите сандвичи за чаено парти?Любопитно

  Кои са най-подходящите сандвичи за чаено парти?

  30.06.20111

  Елегантните сандвичи са се превърнали в неизменна част от кулинарните изкушения в целия свят. Смята се, че придворна дама на кралица Виктория, е изобретателят на дребните сандвичи за чай.

 • Хапки - Идеи за хапки, подходящи за виноКулинарни Съвети

  Идеи за хапки, подходящи за вино

  10.05.20110

  Необходимо е да се съобразите с няколко основни неща при приготвянето на хапки за вино. В никакъв случай хапките не бива да са люти или силно подправени.

 • Хапки - Тайната на вкусните сандвичиКакво да сготвя

  Тайната на вкусните сандвичи

  10.01.20110

  За да направите вкусни сандвичи, заменете маслото и маргарина с меко сирене за мазане, към което добавете нарязани на ситно зелени подправки. Ефектна е тортата от сандвичи и хапките тип конфети.

 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

Какво другите търсят