четвъртък, 24 април
Джинджифил и мед срещу рак
Кое за какво е полезно

Джинджифил и мед срещу рак

9

Лечебните свойства на меда са познати от хиляди години. ПОследни лабораторни проучвания показват, че медът може да спре растежът на тумори. Освен меда, противораково действие има и джинджифилът.

1

Химиотерапия

Химиотерапия - Списък на текстовете касаещи Химиотерапия. Намерете това, което търсите относно Химиотерапия. Приятно гледане на най-новите авторски публикации, класации и препоръки касаещи Химиотерапия.
 • Химиотерапия - Хранене при химиотерапияХранене при проблеми

  Хранене при химиотерапия

  29.04.20120

  Ако сте подложени на химиотерапия и искате да се чувствате, колкото се може по-добре през това време, то това с което се храните може да облекчи до голяма степен състоянието ви.

 • Химиотерапия - Къри в битката срещу ракаКулинарни Съвети

  Къри в битката срещу рака

  02.10.20100

  Куркумата в кърито подпомага сесиите по химиотерапия, като унищожава раковите клетки. Куркумата, основната съставна в шафрана, може да се окаже много полезна. Използва се и кориандър и кардамон.

Какво другите търсят

Полезна информация и препоръки касаещи Химиотерапия. Екипът на Готвач.бг се стреми да въвежда често развлекателни статии на тема Химиотерапия. Имаш предложение или критика към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да подобрим и разнообразим нашата рубрика Химиотерапия. Готвач.бг - най-подробният сайт за готварски рецепти, правилно хранене и Химиотерапия. Химиотерапия, препоръки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.