събота, 20 декември
Зелените зеленчуци борят депресията
Хранене при проблеми

Зелените зеленчуци борят депресията

2

Зеленчуците са полезни срещу депресия. Зелените зеленчуци съдържат фолиева киселина, предизвикваща производството на серотонин, хормона на щастието. Зелените храни са антидепресанти.

1

Хормон на щастието

Преглед на публикациите касаещи Хормон на щастието. Открийте всичко, което искате да знаете. Разгледайте най-актуалните материали, класации и съвети по темата Хормон на щастието.
 • Хормон на щастието - ЕндорфиниХормони

  Ендорфини

  12.03.20140

  Ендорфините представляват невротрансмитери, които се произвеждат в мозъка. Ендорфините намаляват болката и стимулират щастието. Ендорфините опринасят за общото здравословно състояние на човек.

 • Хормон на щастието - Макарони и спагети за добро настроениеКое за какво е полезно

  Макарони и спагети за добро настроение

  19.12.20130

  Масово разпространено е мнението, че макароните и спагетите са много калорични и не трябва да се консумират от хора, които поддържат добра форма.

 • Хормон на щастието - Кафето убивало депресиятаКое за какво е полезно

  Кафето убивало депресията

  14.03.20130

  Откриха още едно полезно действие на кафето. Горчивата напитка убива депресията. Умерената употреба на кофеин води до промяна на душевното състояние на потиснатите хора.

 • Хормон на щастието - Кои са продуктите за настроениеКое за какво е полезно

  Кои са продуктите за настроение

  20.08.20120

  Познати са хранителни продукти, които допринасят за настроението. Това са дължи на производството им на ендорфини - хормона на щастието - серотонин, триптофан.

 • Хормон на щастието - Диетите с белтъчини правят жените нещастниДиети

  Диетите с белтъчини правят жените нещастни

  23.06.20101

  Диетите с белтъчини правят жените нещастни. Причината се крие в липсата на въглехидрати в ежедневните порции. Въглехидратите са онези съединения, които дават тласък на серотонина – хормона на щастието

Какво другите търсят

Теми и препоръки на тема Хормон на щастието. Екипът на Готвач.бг се старае да добавя често развлекателни текстове. Имаш предложение или критика към сайта? Пиши ни, ще се радваме да подобрим и разнообразим актуалната рубрика. Готвач.бг - твоят сайт за кулинарни рецепти, правилно хранене. Хормон на щастието, съвети и класации. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.