четвъртък, 24 април
Задават се нови разпоредби за хипермаркетите
Кулинарни Новини

Задават се нови разпоредби за хипермаркетите

0

Ако бъде одобрено новото предложение на БСП, в интернет ще се качват общите условия, по които големите хипермаркети в страната се договарят с доставчиците си.

1

Хранителни Вериги

Хранителни Вериги - Преглед на статиите касаещи Хранителни Вериги. Научете онова, което търсите за Хранителни Вериги. Приятно гледане на нашите авторски публикации, идеи и съвети отнасящи се за Хранителни Вериги.
 • Хранителни Вериги - БАБХ тръгва на проверки заради фалшиви етикетиКулинарни Новини

  БАБХ тръгва на проверки заради фалшиви етикети

  19.02.20140

  Служителите на Българската агенция по безопасност на храните тръгват на денонощни проверки заради многобройните сигнали за подмяната на етикети на стоки с изтекъл срок на годност.

 • Хранителни Вериги - Карфур предлага кексчета с кокаинКулинарни Новини

  Карфур предлага кексчета с кокаин

  09.01.20140

  И докато сладкишите с марихуана не са новост под слънцето, то кексчетата с кокаин, които бяха пуснати за продажба в голяма търговска верига в Аржентина, предизвикаха истински фурор сред клиентите ѝ.

 • Хранителни Вериги - Без конско месо в колбасите, засега!Кулинарни Новини

  Без конско месо в колбасите, засега!

  28.03.20130

  Експертите от Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) оповестиха резултатите от третата партида проби, която беше изпратена за изследване. Нито една от 25-те изследвани проби не е дала положителен резултат.

 • Хранителни Вериги - Откриха и саздърма с конско месо у насКулинарни Новини

  Откриха и саздърма с конско месо у нас

  21.03.20131

  Още в един продукт, разпространяван на българския пазар, е открито съдържание на конско месо. Положителен резултат за нерегламентирано съдържание на конско месо е показала още една от пробите.

 • Хранителни Вериги - Колбаси с конско вместо телешко масово у насКулинарни Новини

  Колбаси с конско вместо телешко масово у нас

  13.03.20130

  Продуктите, в които е открита следи от конска ДНК, са на две от големите месопреработватели на българския пазар. В месни продукти и колбаси на карловската фирма Бони АД и на петричката фирма Мес Ко ЕООД са открити следи от конско

 • Хранителни Вериги - Месеци наред сме яли конска лазаняКулинарни Новини

  Месеци наред сме яли конска лазаня

  21.02.20130

  Резултатите от пробите от поставените под възбрана 86 кг. лазаня Болонезе са готови. От Българската агенция за безопасност на храните (БАБХ) потвърдиха наличие на конска ДНК в пробите

 • Хранителни Вериги - Конска лазаня и на българския пазарКулинарни Новини

  Конска лазаня и на българския пазар

  18.02.20130

  Само два дни след като министър Мирослав Найденов увери българските граждани, че в България няма внос на конско месо, 86 килограма лазаня със сос болонезе бяха поставени под възбрана от Българската агенция по безопасност на храните.

 • Хранителни Вериги - Конското не успя да плъзне на родния пазарКулинарни Новини

  Конското не успя да плъзне на родния пазар

  15.02.20133

  Скандалът с продуктите със съдържание на конско месо, който от няколко седмици е основна тема на медиите в Западна Европа се разраства. Според министър Мирослав Найденов в България няма внос на конско месо от Румъния.

 • Хранителни Вериги - Идеи за евтини и икономични ястияКакво да сготвя

  Идеи за евтини и икономични ястия

  25.11.20121

  Всеки би желал, седне ли на трапезата, тя да бъде отрупана с различни вкусотии. По природа хората са чревоугодници и биха искали да опитат колкото се може повече ястия.

Какво другите търсят

Статии и заръки касаещи Хранителни Вериги. Екипът на Готвач.бг се грижи да въвежда често развлекателни материали за Хранителни Вериги. Имаш предложения или критики към сайта? Пиши ни, ще се радваме да разширим и разнообразим актуалната секция Хранителни Вериги. Готвач.бг - национален портал за кулинарни рецепти, здравословно хранене и Хранителни Вериги. Хранителни Вериги, съвети и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук. Готвач.бг - твоят кулинарен портал.