Яжте червени чушки, за да се предпазите от рак

Яжте червени чушки, за да се предпазите от рак

0

за набавяне на витамини с цел здраве и дълголетие се крие предимно в плодовете. Ако си хапвате редовно червени чушки, не само че ще подсилите имунната си система, но и ще успеете до голяма степен да намалите...

1

Червени Чушки

Търсиш информация за Червени Чушки? Разгледай последните ни публикации и статии за Червени Чушки.
Чушки

Чушки

. Пиперът е известен като сладки пиперки или зелени /червени чушки. В зависимост от степента на зрялост и тяхното разнообразие, цветовете на чушките варират до оранжево, жълто, червено, лилаво, кафяво, черно, слонова...

Червени боровинки

Червени боровинки

2

Червените боровинки (Vaccinium vitis-idaea L.) са вечнозелен храст с вкусни червени ядливи плодове. В природата се срещат диви червени боровинки, но има и култивирани сортове. Червената боровинка е малък плод и расте...

Червена детелина

Червена детелина

1

Червена детелина /Trifolium pretense/ представлява многогодишно тревисто растение от семейство Бобови. Има изправено стебло с височина до 10-15 см. Цветовете й са розови и червени. Листата са зелени и кръгообразни, със...

Червено Вино

Червено Вино

1

. Сухите червени вина извеждат от организма радионуклеидите и токсините и повишават имунната система, препоръчват се още и при пациенти с анемия. Компрес с червено вино положен върху устните намалява болката и пречи...

Червено цвекло

Червено цвекло

1

време на диетата може успешно да се борите и срещу целулита. Диетата с червенo цвекло повелява сутрин на гладно да пиете по 1 ч.ч. прясно изцеден сок от червено цвекло. Втората консумация е вечерта, като преди 20.30 часа трябва да хапнете салата, приготвена от зеле, червено цвекло и моркови, подправена със зехтин....

Червен кантарион

Червен кантарион

ценни вещества. Събиране и съхранение на червен кантарион За лечебни цели се използва надземната част на растението. Стръковете се събират по време на цъфтежа на билката. Събирането на червения кантарион се извършва...

Червен пипер

Червен пипер

на стритите червени чушки бележи апогей с навлизането си в Унгария. Това става някъде през 19 век, когато в страната толкова много се използва червен пипер в кулинарията, че тя започва да се счита за негова втора...