четвъртък, 24 април
Черен Чай
Хранителни Продукти

Черен Чай

6

Ако не знаете нищо за черния чай, не сте сами. Черният чай намалява нивото на кортизол в кръвта и действа успокояващо. Пиенето на черен чай има безброй терапевтични предимства.

1

Черен Чай

Черен Чай - Обзор на статиите за Черен Чай. Научете онова, което искате да знаете относно Черен Чай. Приятно гледане на най-четените материали, класации и заръки касаещи Черен Чай.
 • Черен Чай - Черният чай е полезен за диабетициХранене при проблеми

  Черният чай е полезен за диабетици

  08.04.20130

  Черният чай е подлаган на редица изследвания. Японски учени доказаха, че редовната консумация на този вид чай потиска вредните последици от мазните храни за организма. А те водят до диабет от тип 2.

 • Черен Чай - Кога какъв чай да пиемКое за какво е полезно

  Кога какъв чай да пием

  26.12.20120

  Чаят е полезна напитка, особено през студените месеци, когато всички имат нужда от нещо затоплящо. Чаят не трябва да се пие на гладно, сутрин се хапва нещо преди първата глътка чай.

 • Черен Чай - Черен чай и целина даряват със здрави нервиКое за какво е полезно

  Черен чай и целина даряват със здрави нерви

  28.08.20120

  Черният чай, целината, лукът и вишните запазват младостта на тялото и даряват с тонус и здрави нерви. Черният чай трябва да се консумира два пъти дневно. Лукът укрепва костите.

 • Черен Чай - Черният чай топи мазнинитеДиети

  Черният чай топи мазнините

  29.04.20123

  Първият факт, който трябва да бъдат споменат е, че черният чай не е наистина чая на всички. Кой би си помислил, че нещо толкова просто като чай ще осигури такъв широк спектър от ползи за здравето?

 • Черен Чай - Пурини в хранитеХранене при проблеми

  Пурини в храните

  14.01.20120

  Препоръчва се умерената консумация на храни с високо съдържание на пурини за хората, които са с предразположеност към подагра. Кафето е един от продуктите с най-високо съдържание на пурини.

 • Черен Чай - Какво издава любимият ви чайКулинарни Съвети

  Какво издава любимият ви чай

  17.08.20110

  По чая, който предпочитате, си личи какъв е характерът ви. Хората, които пият черен чай с мляко, възприемат живота с лекота и реагират на проблемите много късно.

 • Черен Чай - Не пийте чай след яденеКулинарни Съвети

  Не пийте чай след ядене

  11.07.20110

  Не пийте чай след ядене, защото танинът в него втвърдява протеина и желязото и те се усвояват зле от организма. Чаят със спиртни напитки уврежда бъбреците.

 • Черен Чай - Чистият черен чай намалява теглото и стресаДиети

  Чистият черен чай намалява теглото и стреса

  31.03.20110

  В черния чай се съдържат ценни вещества, които намаляват нивото на лошия холестерол в кръвта, редуцират до минимум приема на мазнини от организма. Той има много други благотворни ефекти върху тялото.

 • Черен Чай - Как пиете черния чай?Кулинарни Съвети

  Как пиете черния чай?

  05.03.20110

  Може би никога не сте били почитатели на чая, но сега сте решили да му дадете шанс. Или може би вече сте пили стандартните чайове, но за разнообразие сте решили да пробвате черен чай.

Какво другите търсят

Полезна информация и заръки относно Черен Чай. Екипът на Готвач.бг се грижи да добавя постоянно развлекателни текстове на тема Черен Чай. Имаш предложение или критика към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да подобрим и разнообразим тази рубрика Черен Чай. Готвач.бг - най-подробният сайт за подбрани рецепти, правилно хранене и Черен Чай. Черен Чай, мнения и оценки. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.