четвъртък, 24 април
Шам фъстък
Ядки и Семена

Шам фъстък

2

Шам фъстък е ниско храстовидно дърво, което ражда изключително вкусна ядка. Шам фъстък се използва в кулинарията повече от 2500 години. Шам фъстъкът има високи хранителни стойности.

1

Шам Фъстък

Шам Фъстък - Списък на статиите касаещи Шам Фъстък. Научете всичко, което ви трябва относно Шам Фъстък. Прегледай най-новите статии, класации и препоръки по темата Шам Фъстък.
 • Шам Фъстък - Шам-фъстък за потентност, лешник и орех за добра паметКое за какво е полезно

  Шам-фъстък за потентност, лешник и орех за добра памет

  06.01.20130

  Шам фъстъкът подобрява потентността, но не и когато се съчетае с бира - тогава ефектът е обратен. Орехите подобряват паметта и избистрят мисълта. И все пак не пренебрегвайте тези ядки.

 • Шам Фъстък - Калоричност на ядкитеКое за какво е полезно

  Калоричност на ядките

  11.03.20120

  Причината за високата енергийна стойност на ядките са мазнините, но повечето от тях са ненаситени, тоест помагат за намаляване на холестерола. Редовната им консумация ще помогне за добро здраве.

Какво другите търсят

Теми и съвети относно Шам Фъстък. Екипът на Готвач.бг се старае да публикува често разнообразни статии на тема Шам Фъстък. Имаш предложение или критика към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да подобрим и разнообразим нашата рубрика Шам Фъстък. Готвач.бг - твоят сайт за готварски рецепти, правилно хранене и Шам Фъстък. Шам Фъстък, препоръки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.