Японски метод за отслабване свали 28 кг от певеца Дони
Диета при проблеми

Японски метод за отслабване свали 28 кг от певеца Дони

2

Добрин Векилов – Дони, от години се увлича по Изтока. Оказва се, че духовните практики помагат на певеца да усъвършенства както душата, така и тялото си.

1

Японска Диета

Списък на текстовете касаещи Японска Диета. Открийте всичко, което търсите. Прегледай най-новите статии, класации и препоръки по темата Японска Диета.
 • Японска Диета - Как да отслабнем с варен ориз?Диети

  Как да отслабнем с варен ориз?

  05.12.20150

  По последни данни в Япония хората със затлъстяване са едва около 3. 5 процента, което поставя страната на едно от последните места в света по този показател. Добре известно е, че оризът се използва в азиатската кухня като заместител на хляб

 • Японска Диета - Диета Японско чудо - драстична, но ефикаснаДиети

  Диета Японско чудо - драстична, но ефикасна

  25.07.201329

  Не повтаряйте диетата в следващата половин година. След като приключите започнете да се храните умерено – не се нахвърляйте на пържено и на тестени продукти. Хапвайте здравословно.

 • Японска Диета - Японска диетаДиети

  Японска диета

  12.11.20103

  Японската диета топи до 4 килограма за 2 месеца. Основното правило на японската диета е през деня да изпивате един литър зелен чай и минерална вода.

 • Японска Диета - Японките отслабват с чайДиети

  Японките отслабват с чай

  29.07.20100

  Японска диета, базирана на зелен чай, подмладява и вталява. В продължение на една седмица преди всяко ядене се пие зелен чай, а и почти при всяко хранене се консумира топлата напитка.

 • Японска Диета - Красиви и здрави с диетата на японкитеДиети

  Красиви и здрави с диетата на японките

  24.01.20100

  Спазвайте японска диета, за да сте дълголетници със сияйна кожа и перфектна фигура. Тя включва неограничена консумация на морски дарове и риба, а хлябът се заменя с ориз. Кафето - със зелен чай.

 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

Какво другите търсят