Gotvach.bg»Статии»Готвене на Дивеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Готвене на Дивеч

Търсиш информация за Готвене на Дивеч? Разгледай последните ни публикации и статии за Готвене на Дивеч.
Тънкости при готвенето на дивечТънкости при готвенето на дивеч
Ястията от дивеч са много по-вкусни, ако са овкусени с подходящи сосове. Подходящ за всички видове месо е зеленчуковият сос....
Кои са най-подходящите подправки за дивечКои са най-подходящите подправки за дивеч
Много домакини се чудят как се готви месото от дивеч - дали се маринова, с каква марината се маринова и с какви подправки се овкусява. Ето няколко съвета, които ще Ви помогнат при готвенето на дивеч....
Кой дивеч как се приготвя?Кой дивеч как се приготвя?
Най-подходящата марината за дивеч е от някаква подправка, сладко-захар или мед и киселина - оцет или доматен сок. Времето за готвене на дивеча зависи от възрастта на животното....
Съвети при готвенето с тенджера под наляганеСъвети при готвенето с тенджера под налягане
С нея меса като телешко, овнешко, говеждо и всякакъв дивеч стават изключително бързо. Поради тази причина и самото готвене е много по-икономично....
Съвети при готвенето на дивечово месоСъвети при готвенето на дивечово месо
Не е добре месото да се готви веднага, особено това на едрия дивеч. Най-добре да престои известно време. За различните видове дивеч времето на престой на месото преди готвене е различно....
Идеи за мезета от еленско месоИдеи за мезета от еленско месо
Месото на дивите животни е вкусно както готвено, така и печено или пържено. Особено ценно е преработено или консервирано във вид на мезета за различни видове алкохол....
Как да готвим месото, за да се избегне рискът от трихинелозаКак да готвим месото, за да се избегне рискът от трихинелоза
Дивечът също изисква добро готвене, за да се избегне рискът от трихинелоза – температурата в месото трябва да бъде над 70°С. То също трябва да си „отпочине“ няколко минути след приготвянето....
Кулинарна обработка на дивечКулинарна обработка на дивеч
При готвенето на такава птица се добавят домати и чесън. Дивечът се маринова в оцет или в червено вино. Ако се използва оцет, се взима две части вода и една част оцет....
Наздраве за страхотната вечеря! 6 тайни в готвенето с виноНаздраве за страхотната вечеря! 6 тайни в готвенето с вино
Ако не сте сигурни, ето 6 тайни в готвенето с вино, които със сигурност ще ви помогнат: Качество преди всичко Едно от основните изисквания към виното при готвене, е то да е хубаво....
Внимание! Грешки при приготвянето на супи, които да избягватеВнимание! Грешки при приготвянето на супи, които да избягвате
тиня ще надделее; - Много внимателно подхождайте и ако сте решили да приготвяте супа от дивеч, защото той също има силен и често неприятен аромат, а месото може и да е много жилаво....
Кратка кулинарна разходка из МонголияКратка кулинарна разходка из Монголия
Монголските номади се издържат пряко от продуктите на домашните животни като говеда, коне, камили, якове, овце, кози и дивеч....
Тайната на червените сосове: Как да ги приготвим у дома?Тайната на червените сосове: Как да ги приготвим у дома?
Какво е необходимо за приготвянето на червени сосове Първо се приготвя бульон от кости: можете да вземете говежди, свински, телешки, агнешки, както и костите на домашни птици и дивеч....
Как да готвим с розе: Няколко практични съветаКак да готвим с розе: Няколко практични съвета
Така например светлото розе е идеално за готвене на миди и раци например....
Малките тайни на голямата кухняМалките тайни на голямата кухня
Червеното вино добре се съчетава с червено месо, както и с тъмно месо – телешко, агнешко, свинско, дивеч, заешко и патешко. Когато готвите ориз, който ще сервирате с пикантно ястие, не го солете....
Как да готвим с маточина?Как да готвим с маточина?
1
Прибавят се към летните салати, сосове, настъргано сирене, супи и блюда с дивеч, пиле, риба и гъби, на които придава нотка на пикантност и изисканост....