Gotvach.bg»Статии»Замразяване на тиквички
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Замразяване на тиквички

Търсиш информация за Замразяване на тиквички? Разгледай последните ни публикации и статии за Замразяване на тиквички.
Как се замразяват зеленчуциКак се замразяват зеленчуци
Когато замразявате тиквички, нарежете ги на кръгчета, подсушете ги и ги замразете. Добре е да замразявате зеленчуците на порции, за да ги използвате изцяло за приготвянето на определено ястие....
Как да съхраним тиквички за зиматаКак да съхраним тиквички за зимата
3
Трябва да разпределим парченцата тиквичка по цялата вътрешна част на найлоновия плик. Когато привършим с тази подготовка, тиквичките са готови за замразяване....
Колко дълго храната може да бъде замразена и все още да е вкуснаКолко дълго храната може да бъде замразена и все още да е вкусна
Период на престой в замразено състояние на някои зеленчуци: Броколи - 1 година; Моркови - 1 година; Карфиол - 1 година; Царевица - 8 месеца; Домати - от 3 до 4 месеца; Грах - 8 месеца; Тиквички - 8 месеца...
Как да си съхраним зеленчуци за зиматаКак да си съхраним зеленчуци за зимата
1
Освен да замразявате зеленчуци за зимата, съхранете ги и във вид, в който можете да ги използвате почти като пресни....
Консервиране и съхранение на тиквичкиКонсервиране и съхранение на тиквички
2
Консервирането на тиквичките може да стане по няколко различни начина, но в по-удобният вариант от замразяването, защото така зеленчукът се запазва повече....
Френски тайни за приготвяне на зимнинаФренски тайни за приготвяне на зимнина
1
Замразяване Французите често казват, че замразяването има много предимства....
Не дръжте бананите и доматите на студеноНе дръжте бананите и доматите на студено
Плодове и зеленчуци, които не се препоръчва да се държат в хладилника, защото ще потъмнеят - банани, ананас, пъпеш, картофи, тиквички, домати и краставици....
Внимание! Навлизаме в сезона на нитратитеВнимание! Навлизаме в сезона на нитратите
Консервирането на зеленчуци трябва да става само в специални пликове за вакумиране или замразяване....
Добавете повече зеленчуци към дневното си меню с тези съветиДобавете повече зеленчуци към дневното си меню с тези съвети
Ако приготвяте месо на грил, добавете на грила малко гъби, нарязана тиквичка, аспержи или малки лукчета....
Как да бланшираме оризКак да бланшираме ориз
С бланширан ориз можете да си приготвите вкусно свинско с ориз, ориз със зеленчуци, тиквички с ориз и дори оризови кюфтенца....
КамбиКамби
, е по-добре да ги замразявате цели, за да не се наруши нутриентното им съдържание и вкуса им....
Карфиолът - вкусният лек на есентаКарфиолът - вкусният лек на есента
На топло и светло карфиолът не издържа дълго, но замразяване понася добре. При това ценните му качества се запазват. Как да готвите карфиол?...
Здравето е в тези 6 витамина! Ето как да си набавитеЗдравето е в тези 6 витамина! Ето как да си набавите
Спанакът, доматите, копривата, морковите, ягодите, тиквичките, карфиолът, зелените части на растенията са богати на този витамин....
Как да съхраняваме пресните зеленчуци - общи правилаКак да съхраняваме пресните зеленчуци - общи правила
Добро правило е да се съхраняват в хартиен плик; - Патладжаните и тиквичките са сред най-деликатните зеленчуци, които изсъхват бързо, така че е препоръчително да не се държат повече от 4-5 дни в хладилника....
9 + 6: Храни, които ще излекуват алергията ти или ще я влошат9 + 6: Храни, които ще излекуват алергията ти или ще я влошат
Това е най-добрата форма за облекчаване на алергиите - получава се като се изсушава чрез замразяване. Дългосрочната употреба на билката не се препоръчва, тъй като може да изчерпи калиевите ви запаси. 9....