Какво да сготвя

Какво да Сготвя

Чудиш се какво да сготвиш? Интересни, традиционни и нестандартни предложения за вашата трапеза от Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да готвим месо на параКак да готвим месо на пара
01 Февр.
Месото, приготвено на пара, се получава не само много вкусно, но и много крехко. Освен това, приготвено на пара, месото е здравословно и подходящо за диети.
Как да сготвим див заекКак да сготвим див заек
31 Януари
Много съвети ще чуете как да го изкиснете, но двете най-сполучливи са или с оцет или с кисело мляко. Така, че нека да видим първо тези две предложения, а след това ще разгледаме вкусна и интересна рецепта за див заек.
Да си направим слънчогледов таханДа си направим слънчогледов тахан
31 Януари
Слънчогледовият тахан е по-малко популярен, по-евтин, с по-тъмен цвят и по-тежък вкус. Но това не означава, че не е полезен и вкусен.
Ретро рецепти от българската кухняРетро рецепти от българската кухня
30 Януари
1
Ретро рецептите в българската кухня са онези вече стари вкусове, които си спомняме от детските години, които сякаш усещаме в устата си всеки път, когато се споменат.
Вкусни специалитети на жарВкусни специалитети на жар
29 Януари
На жар се приготвят не само вкусни пържоли и наденички, но също така могат да се приготвят зеленчукови, рибни и пилешки специалитети.
Как да сготвим гювечКак да сготвим гювеч
28 Януари
Не тръгвайте с мисълта, че приготвянето на постен гювеч е непосилна за вас задача. Това което е необходимо, ако искате гозбата да стане истински вкусна са най-различни зеленчуци, които да добавите.
Как да сготвим лавракКак да сготвим лаврак
27 Януари
Лавракът е много вкусна риба, особено ако се приготви така, че гостите ви да си оближат пръстите и да искат допълнителна порция. Лавракът с копър е много вкусно и изискано ястие.
Как да сготвим от нищо нещоКак да сготвим от нищо нещо
26 Януари
2
По време на работната седмица е трудно на повечето домакини да намерят време да се задържат дълго в кухнята. Обикновено се прави някаква бърза рецепта, която да бъде вкусна, но да не отнема от малкото време, което остава на жената да си почива.
Класически зелеви сарми с новаторски погледКласически зелеви сарми с новаторски поглед
25 Януари
Сред една от любимите храни на българина се нареждат сармите, заедно с гювеча, зрелия боб, кюфтетата и баницата. Независимо от това корените на сармите не могат да се открият по българските земи, а мястото от къде произлизат е загадка и до ден днешен.
Как да сготвим ципураКак да сготвим ципура
25 Януари
Ципурата, запечена с вино и розмарин, е много интересно на вкус и аромат ястие. Ципурата със сос от горчица и скариди е много вкусна.
Идеалните сладкиши за кафеИдеалните сладкиши за кафе
24 Януари
Могат да се приготвят маслени бисквити, или някаква по-суха торта, а защо не канелени бисквити или някакъв кекс. Изобщо всякакви кулинарни изненади могат да се окажат подходящи за компания на кафето.
Какво да сготвим с бамяКакво да сготвим с бамя
24 Януари
Бамята е много полезен зеленчук, който дава особен вкус и аромат на ястията. Хранително и вкусно ястие е печеното агнешко с бамя. Бамята отлично се съчетава в източни подправки