- PR Публикации
- Двор и Градина
- Какво да сготвя
- Кое за какво е полезно
- Кулинарни Новини
- Кулинарни Съвети
- Любопитно
- Празнична Трапеза
- Хранене и Здраве
ЛюбопитноИспанците - най-големите чревоугодници
26 Юли
Пламена M.
ЛюбопитноНов вкус: Мазно
23 Юли
Паолина Сярова
ЛюбопитноСъздадоха супер шоколад с мая за бира
17 Юли
Кристина Черникова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мъж от Смолянско прави сирене по 5-вековна технология60-годишен мъж от смолянското село Бориково произвежда сирене по технология на пет века.
16 Юли
Семейство от Търговище отгледа гигантски доматГигантски розов домат откъсна от градината си семейство от Търговище. Огромният зеленчук тежи над два килограма и е произведен от Веска и Иван Йорданови.
14 Юли
Особеностите на балканската пъстърваБалканската пъстърва е любима както на любителите на риболова, така и на ценителите на добрата кухня. Светкавични плувци, изключително борбени, красиви и с изключително вкусно месо, великолепно от кулинарна гледна точка – всичко това е балканската пъстърв
14 Юли
Кои са животните, които хапваме живи?Мнозина ни най-малко не си представят това създание в чинията си, но за азиатците прилепът в кокосов сос си е същинско пиршество за небцето.
13 Юли
Газирана напитка с вкус на змиорка е новият хит в ЯпонияНапитката съдържа екстракт от змиорка, а създателите съобщават, че тази серия безалкохолни напитки е лимитирана.
13 Юли
Отбелязваме Деня на пастатаНа днешния ден 12-ти юли у нас, в Румъния и Украйна се отбелязва Денят на пастата.
12 Юли
Популярните холандски сиренаХоландия има и две запазени марки – сирената и лалетата. И двете са известни и обичани почти наравно. Всъщност, местните хора са толкова горди със сиренето си, че изпитват по-голяма радост, когато го продават.
12 Юли
Великите готвачи: Анна ОлсънСъс сигурност поне веднъж сте чували крилата фраза, че когато животът ви сервира лимони, най-добре е да си направите лимонада. Само с няколко прости изречения обаче, Анна Олсън ще ви убеди, че по-добрият вариант е да си направите лимонов сладкиш.
11 Юли
Храната и ислямът в арабската кухняСпоред почти всички диетолози ислямските хранителни правила са база за формирането на едно от най-диетичните менюта - арабското. Човек трябва да се храни бавно, седнал на земята, тъй като така се усеща най-добре кога се е нахранил.
11 Юли
Човекът, ядящ само сурово месо от 5 г.Според антропологични изследвания предците ни в Каменната ера са имали много по-добро здравословно състояние от нас. Мнозина експерти твърдят, че това се е дължало на хранителния им режим, който е включвал основно консумация на сурово месо.
11 Юли
В какви чаши се сервират различните винаДегустацията на вино е изкуство. Вековната традиция на дегустаторите е показала, че наред с редицата тънкости, необходими да се знаят, за да се оцени качеството на даден вид вино, е необходимо то да бъде отпито и от специална чаша.
10 Юли
Как са изписани изкуствените оцветители на етикетаОтдавана се знае, че изкуствените оцветители са вредни за здравето. Върху етикетите на продуктите, разпространени в търговката мрежа, можете да ги откриете закодирани с познатите на всички Е-та. Обикновено можем да ги открием в поредицата между Е 100 до Е
09 Юли
От категорията
Форум
- Какъв чай се пие, когато имаме кашлица17 Януари
- Идея за ястия с елда29 Ноем.
- За или против Скир10 Септ.
- Начини на здравословно готвене28 Август
- Бихте ли заменили напълно ориза с елда?11 Август
- Бързи закуски за забързаното ежедневие03 Август
Нашите категории рецепти
29 692
Основни Рецепти
15 239
20 584
Други