- PR Публикации
- Двор и Градина
- Какво да сготвя
- Кое за какво е полезно
- Кулинарни Новини
- Кулинарни Съвети
- Любопитно
- Празнична Трапеза
- Хранене и Здраве
Кулинарни СъветиХитринки за приготвяне на месо и картофи
08 Март
1
Нина Норд
Кулинарни СъветиКак да си приготвим лешниково мляко
06 Март
1
Пламена M.
Кулинарни СъветиБързото размразяване лишава месото от вкус
04 Март
Нина Норд
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кулинарна употреба на лимонова треваЛимонова трева се нарича още цитронела. Има ярък и свеж аромат на лимон и над 50 разновидности. Разпространена е предимно по тропиците и умерените пояси.
03 Март
Рибата е невероятна с карамфил и маточинаНеподходящи на пръв поглед подправки за рибата й придават невероятен вкус и аромат. Това са карамфил, маточина, къри, кардамон и кориандър.
23 Февр.
Няколко важни съвета за готвенето на оризОризът няма да се слепва, докато го варите, ако във водата прибавите няколко капки зехтин, както и две чаени лъжички лимонов сок. Всеки ориз трябва да се готви на ниска температура
20 Февр.
3
Диетичното меню на модерната женаНаред с куп други предпоставки правилното и здравословно хранене е най-важният фактор, който зарежда организма с необходимото му гориво. Ето няколко хитринки, които може да спазвате, когато нямате възможност да следвате стриктно диетата
19 Февр.
2
Как да доузреят вече откъснатите плодове и зеленчуциАко искате твърдото авокадо бързо да узрее и да стане меко, поставете го в хартиена торбичка с една узряла ябълка. След десетина часа авокадото ще е меко.
07 Февр.
Печени гълъби са изискан френски деликатесПечените гълъби са известни като изискан деликатес във Франция още от XVI век. Това е било любимо ястие на аристократите и до днес се смята за изтънчена храна.
31 Януари
Съвети при обработката на бутертестоКогато работим с бутер тестото обаче трябва да спазваме определени правила. Особено ако целим зашеметяващи резултати. Ето няколко съвета как да стане това:
29 Януари
1
Специалитети от унгарската кухняВ унгарската кухня преобладават месото, гъстите сосове и пикантният вкус – така нетипични за съседните и европейски народи.
28 Януари
Кулинарни тънкости за по-вкусно печено месоЗа да бъде печеното месо по-крехко и по-вкусно, има някои кулинарни тънкости. Най-важното, за да бъде месото вкусно и крехко, е да изберете качествен пресен продукт.
27 Януари
С какви храни и ястия да поднесем Пино ноарПино Ноар се съчетава много добре с ястия от месо, особен о от телешко и агнешко месо. Това ароматно вино е подходящо да бъде поднесено и с месо от диви птици.
26 Януари
1
Магията на ватиканския хлябСтара италианска легенда разказва за веригата на Свети Антонио, в която се приготвял специален хляб, наречен Ватикански, който имал силата да сбъдва желания и да носи любовта в живота на хората.
26 Януари
152
Кулинарни хитринки за по-вкусно пилеНай-добре пиле се приготвя в керамичен съд, тъй като той се нагрява постепенно, което предпазва от прегаряне пилето, както и от неравномерно изпичане.
25 Януари
1
Избрано
От категорията
Форум
- Какъв чай се пие, когато имаме кашлица17 Януари
- Идея за ястия с елда29 Ноем.
- За или против Скир10 Септ.
- Начини на здравословно готвене28 Август
- Бихте ли заменили напълно ориза с елда?11 Август
- Бързи закуски за забързаното ежедневие03 Август
Нашите категории рецепти
29 620
Основни Рецепти
15 224
20 552
Други