Кулинарни Съвети

Кулинарни Съвети

Кулинарни съвети за приготвянето на различни видове ястия, избора на подправки, съхранение на продуктите. Кулинарни съвети за всяка домакиня.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Характеристики на прошуто кото или варено прошутоХарактеристики на прошуто кото или варено прошуто
17 Януари
Какво всъщност представлява италианското прошуто и каква е разликата между прошуто крудо и прошуто кото? Най-важното, за да бъде прошутото това, което е, без значение дали става въпрос за прошуто крудо или прошуто кото, е
Как да запазим киселото зеле дълго времеКак да запазим киселото зеле дълго време
12 Януари
Как да съхраним киселото зеле за по-дълго? Съвети за по-дълго запазване на киселото зеле? Как да имаме кисело зеле за по-дълго през зимата?
За какви ястия е подходящ телешкият бутЗа какви ястия е подходящ телешкият бут
09 Януари
Месото от младото теле се разделя на няколко основни части, като всяка от тях е много подходяща за определени рецепти. Много популярно е месото от телешкия бут. Ето как се разделя то и за какви рецепти да се използва.
Кои постни храни са кето?Кои постни храни са кето?
29 Дек.
Има ли постни кето храни? Кои постни храни са кето? Как да съвместите кето храненето със спазването на постен режим? Примерни храни, които са постни и кето.
Сирене Гран БираджиСирене Гран Бираджи
29 Дек.
Сиренето Гран Бираджи представлява твърдо зряло сирене с изключително високо качество. Как се готви сиренето Гран Бираджи? Как да сервираме сиренето Гран Бираджи? Комбиниране на сиренето Гран Бираджи.
Най-използваните подправки в испанската кухняНай-използваните подправки в испанската кухня
22 Дек.
Подправките в испанската кухня са уханни и пъстри, каквато и самата испанска храна. Кои са най-популярните подправки в Испания. Как да приготвите автентична испанска храна с подходящите подправки?
Захар от ябълки: как да си направим здравословен подсладител?Захар от ябълки: как да си направим здравословен подсладител?
21 Дек.
1
Ябълковата захар е естествен подсладител, който се получава от сушени и смлени ябълки. Ябълковата захар може да се използва за подслаждане на напитки, десерти, мюсли и други храни. Как да си направим ябълкова захар?
Смеси от подправки за ароматни коледни сладкиСмеси от подправки за ароматни коледни сладки
21 Дек.
Домашно направените смеси от подправки за ароматни коледни сладки имат преимуществото, че са по-свежи и по-дълго съхраняват аромата си. Освен това можете да ги правите смесите според вкуса си за ароматни коледни сладки
За какви ястия е подходящ свинският вратЗа какви ястия е подходящ свинският врат
21 Дек.
Най-вкусни и апетитни са свинските ястия приготвени на фурна, а най-подходящ вид свинско месо е това от врата на прасето. Основни характеристики на качествения свински врат. Какво да сготвим със свински врат?
Как се замразява и размразява тофуКак се замразява и размразява тофу
20 Дек.
Можем ли да замразим тофу? Промени в тофу в резултат на замразяване. Характерно за тофуто е, че когато се замрази, то пожълтява. Има вид тофу, наречено тофу от хиляди слоеве, което на практика е замразено тофу.
За какви ястия е подходящ свинският бутЗа какви ястия е подходящ свинският бут
20 Дек.
При транжирането свинският бут има важно и специално място, защото като част от трупа на животното е с най-много приложения. Деление на бута на прасето по вид. За какви ястия е подходящ свинският бут
Как да замразяваме и размразяваме пуйкаКак да замразяваме и размразяваме пуйка
19 Дек.
Как правилно да замразим пуйка? Как правилно да размразим пуйка? Размразяването на пуйките е важна част от процеса на приготвяне и е добре да се извършва безопасно и ефективно. Методи за размразяване на пуйка