- PR Публикации
- Двор и Градина
- Какво да сготвя
- Кое за какво е полезно
- Кулинарни Новини
- Кулинарни Съвети
- Любопитно
- Празнична Трапеза
- Хранене и Здраве
Кулинарни СъветиС кои плодове се комбинира прошуто?
28 Януари
Албена Атанасова
Кулинарни СъветиКое месо от коя част на телето идва?
25 Януари
Илияна Ангелова
Кулинарни СъветиСимптоми при дефицит на витамин Т
19 Януари
Петьо Любомиров
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Характеристики на прошуто кото или варено прошутоКакво всъщност представлява италианското прошуто и каква е разликата между прошуто крудо и прошуто кото? Най-важното, за да бъде прошутото това, което е, без значение дали става въпрос за прошуто крудо или прошуто кото, е
17 Януари
Как да запазим киселото зеле дълго времеКак да съхраним киселото зеле за по-дълго? Съвети за по-дълго запазване на киселото зеле? Как да имаме кисело зеле за по-дълго през зимата?
12 Януари
За какви ястия е подходящ телешкият бутМесото от младото теле се разделя на няколко основни части, като всяка от тях е много подходяща за определени рецепти. Много популярно е месото от телешкия бут. Ето как се разделя то и за какви рецепти да се използва.
09 Януари
Кои постни храни са кето?Има ли постни кето храни? Кои постни храни са кето? Как да съвместите кето храненето със спазването на постен режим? Примерни храни, които са постни и кето.
29 Дек.
Сирене Гран БираджиСиренето Гран Бираджи представлява твърдо зряло сирене с изключително високо качество. Как се готви сиренето Гран Бираджи? Как да сервираме сиренето Гран Бираджи? Комбиниране на сиренето Гран Бираджи.
29 Дек.
Най-използваните подправки в испанската кухняПодправките в испанската кухня са уханни и пъстри, каквато и самата испанска храна. Кои са най-популярните подправки в Испания. Как да приготвите автентична испанска храна с подходящите подправки?
22 Дек.
Захар от ябълки: как да си направим здравословен подсладител?Ябълковата захар е естествен подсладител, който се получава от сушени и смлени ябълки. Ябълковата захар може да се използва за подслаждане на напитки, десерти, мюсли и други храни. Как да си направим ябълкова захар?
21 Дек.
1
Смеси от подправки за ароматни коледни сладкиДомашно направените смеси от подправки за ароматни коледни сладки имат преимуществото, че са по-свежи и по-дълго съхраняват аромата си. Освен това можете да ги правите смесите според вкуса си за ароматни коледни сладки
21 Дек.
За какви ястия е подходящ свинският вратНай-вкусни и апетитни са свинските ястия приготвени на фурна, а най-подходящ вид свинско месо е това от врата на прасето. Основни характеристики на качествения свински врат. Какво да сготвим със свински врат?
21 Дек.
Как се замразява и размразява тофуМожем ли да замразим тофу? Промени в тофу в резултат на замразяване. Характерно за тофуто е, че когато се замрази, то пожълтява. Има вид тофу, наречено тофу от хиляди слоеве, което на практика е замразено тофу.
20 Дек.
За какви ястия е подходящ свинският бутПри транжирането свинският бут има важно и специално място, защото като част от трупа на животното е с най-много приложения. Деление на бута на прасето по вид. За какви ястия е подходящ свинският бут
20 Дек.
Как да замразяваме и размразяваме пуйкаКак правилно да замразим пуйка? Как правилно да размразим пуйка? Размразяването на пуйките е важна част от процеса на приготвяне и е добре да се извършва безопасно и ефективно. Методи за размразяване на пуйка
19 Дек.
Избрано
От категорията
Форум
- Какъв чай се пие, когато имаме кашлица17 Януари
- Идея за ястия с елда29 Ноем.
- За или против Скир10 Септ.
- Начини на здравословно готвене28 Август
- Бихте ли заменили напълно ориза с елда?11 Август
- Бързи закуски за забързаното ежедневие03 Август
Нашите категории рецепти
29 703
Основни Рецепти
15 242
20 588
Други