Gotvach.bg»Статии»Поднасяне на алкохол
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Поднасяне на алкохол

Търсиш информация за Поднасяне на алкохол? Разгледай последните ни публикации и статии за Поднасяне на алкохол.
Как и с какво се поднася КампариКак и с какво се поднася Кампари
Как и с какво се поднася Кампари - вижте в следващите редове: Поднасяне на Кампари Както всяка алкохолна напитка има своята тайна съставка за перфектната комбинация, така и Кампарито традиционно се поднася с газирана...
Идеи за аперитив или след вечеряИдеи за аперитив или след вечеря
Идеи за аперитив По правило за аперитив се поднасят сухи, силно алкохолни напитки. Най-често обаче за аперитив се предлагат ликьори. И най-често се поднася шери....
Как да смесваме и комбинираме алкохолаКак да смесваме и комбинираме алкохола
При поднасяне същият алкохол, доставен на масата, трябва да бъде с определена температура. Можете да смесвате алкохолни напитки само от една суровина - например вино и коняк /от грозде/....
ЛикьорЛикьор
1
При правилно съхранение отворената бутилка с алкохол може да бъде ползвана в течение на 10-12 месеца, а понякога и повече. Поднасяне на ликьор Ликьорът може да се поднесе в чисто състояние или към ордьовър....
Алкохолът, подходящ за ползване при готвенеАлкохолът, подходящ за ползване при готвене
Някои ястия се комбинират с алкохол повече от добре. Почти всеки знае кой алкохол с какво блюдо се поднася....
Пинизи при поднасянето на ракияПинизи при поднасянето на ракия
С консумацията на ракиите не трябва да се злоупотребява, защото те са силни алкохолни напитки. При сервирането им с подходящи мезета ефектът от действието на алкохола се намалява....
Заместители на алкохола при готвенеЗаместители на алкохола при готвене
Амарето се поднася сам като аперитив или след вечеря и често се добавя към кафе, но силния вкус на бадеми го прави популярен за добавяне при готвене. Най-лесният заместител е екстракт от бадеми....
РакияРакия
Поднасяне на ракия Ракията е сред най-предпочитаните български алкохоли....
АбсентАбсент
В съвременния свят най-големите производители на дяволския алкохол са Швейцария, Франция, Чехия и Испания. Поднасяне на абсент Прието е абсент да се поднася във висока чаша....
С какво мезе и как да поднесете любимия си алкохолС какво мезе и как да поднесете любимия си алкохол
Възприето е схващането, че слабо подсладените напитки трябва да бъдат поднасяни като аперитив и след това да се консумират по-леки алкохолни напитки като вино или бира, но според друга хипотеза е добре аперитивите да...
УискиУиски
Според обичая в Шотландия уискито се поднася заедно с чаша вода. Гостите разреждат алкохола според предпочитанията си. Добавят и лед....
СкочСкоч
Съхранение и поднасяне на скоч Скочът се съхранява на стайна температура. Той се поднася в добре познатите чаши за уиски, които да разкрият приятните му характеристики....
ШльокавицаШльокавица
Поднасяне на шльокавица Шльокавицата може да се поднася по всяко време на годината, като този тип алкохол изобщо не е претенциозен по отношение на мезето. Тя се явява традиционен български аперитив....
С какви храни да поднесем мента?С какви храни да поднесем мента?
Възприето е да се мисли, че към всяка алкохолна напитка или алкохолен коктейл се връзва точно определно мезе....