Диета за мъже за отслабване в корема
Диети

Диета за мъже за отслабване в корема

Мъжете най-често натрупват мазнини в областта на корема. При много от тях това се дължи на количеството бирички изпити всяка вечер.

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - Диета за жени за сваляне на коремаДиети

Диета за жени за сваляне на корема

09.03.2018

За да свалите излишните килограми и мазнинките в областта на корема е важно да спазвате хранителен режим. За задържане на резултата и за стягане на корема е добре да съчетаете диетата с упражнения.

Диети - Смути Диета за Тънка ТалияДиети

Смути Диета за Тънка Талия

08.03.2018

Смутитата са много вкусни, полезни, а в същото време и много лесни за приготвяне. С помощта на блендер и 1-2 минути време може да разполагате с вкусна и здравословна храна всеки ден.

Диети - Така ще задържите теглото си след диета!Диети

Така ще задържите теглото си след диета!

01.03.2018

Използвайте фибри - необходимо е да премахнете токсините от организма и да улесните обменните процеси. Полезни са хляб с цели зърна, фибри - зеленчуци и трици. И още полезни съвети за запазване на теглото след отслабване

Диети - Седмично меню за напълняванеДиета при проблеми

Седмично меню за напълняване

28.02.2018

Обикновено всички търсим всевъзможни начина да отслабнем, за да се харесваме и да бъдем здрави, но монетата има две страни. Безапетитието е важен проблем, който трябва да бъде овладян

Диети - Диета при поставен стентДиета при проблеми

Диета при поставен стент

25.02.2018

Все по-често срещани са сърдечно-съдовите заболявания. През последните години все по-млади хора се разболяват от тях. Причините са това са много.

Диети - Кои храни сгъстяват кръвта?Диета при проблеми

Кои храни сгъстяват кръвта?

24.02.2018

Повишеният вискозитет на кръвта е състояние, известно още като плътната кръв или гъста кръв. То създава на човека много неприятности - от здравословни проблеми и сънливост до тромбоза, сърдечни заболявания, инсулти и други.

Диети - Диета с киви: Губиш 4 кг за 7 дниДиети

Диета с киви: Губиш 4 кг за 7 дни

24.01.2018

Приемът на киви може значително да намали рисковете от някои заболявания като хипертония и дори да намали теглото ви. Режимът с киви е съвсем лесен