- Бобови и Зърнени Продукти
- Видове Алкохол
- Видове Гъби
- Етерични Масла
- Зеленчуци
- Консерванти и Е-та
- Меса и Колбаси
- Млечни Продукти
- Плодове
- Риба и Морски Дарове
- Сортове Вина
- Хранителни Продукти
- Ядки и Семена
Млечни ПродуктиЛимбургер
09 Август
Кристина Черникова
Млечни ПродуктиФета Сирене
05 Август
1
Кристина Черникова
Млечни ПродуктиСирене Кабралес
02 Април
Илияна Ангелова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сирене МанчегоВкусното сирене Манчего е една от кулинарните гордости на испанците. Традицията за приготвяне на Манчего датира още от бронзовата ера
05 Февр.
КашкавалКашкавалът е един от най-обичаните от малки и възрастни млечен продукт. 100 г кашкавал на ден покрива нуждата на възрастен човек от мастни киселини.
01 Февр.
1
ПармезанПармезанът или Пармиджано Реджано е италианско твърдо сирене, което се радва на световна известност. Според легендата първата пита Пармезан е създадена някъде през Средновековието. Приготвяне на пармезан
29 Юли
2
ИзвараИзварата е един от ценните хранителни продукти, които човек трябва да консумира редовно. Хранителен състав на изварата. Полезни вещества в извара. Как се прави извара.
29 Юли
2
МоцарелаМоцарела е сирене, което се приготвя от биволско мляко и произхожда от областта Кампания в Италия. Калории и състав на моцарелата. Можете без много усилия да си направите и домашна моцарела.
25 Май
Сирене Хаварти - история, производство и с какво се комбинираХаварти е полутвърдо сирене от пастьоризирано краве мляко, за първи път произведено но територията на Дания.
16 Февр.
Мон д ОрМон д’Ор е популярно френско сирене. Сиренето Мон д’Ор е подходящо за сосове и по тази причина се влага при овкусяване на спагети, макарони, пасти, ризото и картофи. Меката консистенция na Мон д’Ор позволява да се използва и приготвянето на десерти.
04 Март
Сирене НюшателНюшател има приятен аромат, който напомня на гъби и плесен. Прословутото френско сирене се предлага в различна форма, като най-известна е сърцевидната форма.
28 Февр.
КомтеКомте представлява френско сирене, което се произвежда от непастьоризирано краве мляко. Познато е още под името Грюер де Комте.
27 Февр.
Млечни продуктиМлечните продукти са неизменна част от пълноценното и здравословно хранене. Млечните продукти са източник на калции, фосфор и на практика всички витамини. Кулинарно приложение на млечните продукти
21 Февр.
Крема сиренеКрема сирене е вид меко сирене със сложен и деликатен процес на производство. Крема сиренето има кремообразна текстура, мек и приятен вкус и широка употреба в кулинарията. Състав на крема сирене.
21 Февр.
Синьо СиренеСиньото сирене е един от най-вкусните деликатеси. Синьото сирене е измислено случайно, а най-известното е Рокфор. Синьото сирене намира много широко в кулинарията, чудесно си акомпанира с червено вино.
21 Февр.
5
Избрано
Форум
- Какъв чай се пие, когато имаме кашлица17 Януари
- Идея за ястия с елда29 Ноем.
- За или против Скир10 Септ.
- Начини на здравословно готвене28 Август
- Бихте ли заменили напълно ориза с елда?11 Август
- Бързи закуски за забързаното ежедневие03 Август
Нашите категории рецепти
29 703
Основни Рецепти
15 242
20 588
Други