Таро
Зеленчуци

Таро

Таро е тропическо растение, което се използва от хората по различни части на света за ядене. Таро е изключително полезно растение. Таро е използван в кухните по целия свят.

1

Зеленчуци

Зеленчуците с информация за тях и техния състав. Съхранение, избор и консумация на различните видове зеленчуци. Екзотични и тропически зеленчуци.
Зеленчуци - Салата АйсбергЗеленчуци

Салата Айсберг

19.02.20145

Айсберг е зеленчук тип зелена салата, който принадлежи към семейството на марулите. Айсбергът се характеризира с отлични вкусови качества, малко калории и много витамин. Готвене на салата айсберг.

Зеленчуци - КелпЗеленчуци

Келп

19.02.20141

Келп представлява сборно наименование за група макроводорасли, които растат в плитките крайбрежни зони на океаните и моретата. Келпът е една от основните растителни храни в екосистемите на Земята. Ползи от келп.

Зеленчуци - КартофиЗеленчуци

Картофи

18.02.2014

Картофите са полезна и здравословна храна. Картофите са богати на фибри и калий, помагат за намаляване на холестерола и понижаване на кръвното. Калории в картофи, ползи и съхранение.

Зеленчуци - АспержиЗеленчуци

Аспержи

18.02.2014

Аспержите се консумират поради добрия им вкус и лечебни свойства вече 2000 години. Аспержите помагат в борбата с вродени дефекти. По време на бременността аспержите е добре да са допълнение към храната.