Най – успешните диети
Диети

Най – успешните диети

Какво определя коя е най – успешната диета за сваляне на килограми? Успешни за свалянето на мазнини за диетата на Аткинс, Вегетарианската диета, диета Зона и холивудската диета.

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - Отслабване чрез самохипнозаДиети

Отслабване чрез самохипноза

17.06.2009

Волята е от ключово значение за намаляване на теглото. Тя може да прави чудеса чрез самохипноза. Самохипнозата е взаимодействието между ума и тялото. Нанорменото тегло и позитивната нагласа.

Диети - Как да качим килограмиДиети

Как да качим килограми

13.06.2009

Свалянето на килограми е много по трудно отколкото качването на килограми. Напълняването при хора с активен метаболизъм е изключително трудно, те приемат много калории без да напълняват.

Диети - Митове за диетитеДиети

Митове за диетите

07.06.2009

Някои от най – известните диетични митове, а също и съответстващите истини. Човешкото тяло се нуждае от холестерол и мазнини, за да функционира правилно. Правилен диетичен план и сваляне на килограми.

Диети - Намаляне на калориитеДиети

Намаляне на калориите

29.05.2009

Свалянето на килограми изисква време и обикновено и обикновено е свързано с намаляне на калориите, които поемаме.

Диети - Отчаяние за бързо сваляне на килограмиДиети

Отчаяние за бързо сваляне на килограми

24.05.2009

Лятото е почти настъпило и всички хора отчаяно жадуват да свалят няколко килограма. Време е да включим на висока скорост и да направим нещо за това.

Диети - Фитнес и ДиетаДиети

Фитнес и Диета

23.05.2009

Спазването на диета не изгражда мускули. В стремежа да се свалят килограми хората губят част от мускулната си маса, ако не комбинират хранителния си режим с упражнения.

Диети - Диета срещу стареенетоДиети

Диета срещу стареенето

22.05.2009

Витамините А, С и Е и минералите са тези, които разрушават свободните радикали действащи негативно на човешкото тяло. Бета каротина, ликопена и лутеина са изтъкнати антиоксиданти.

Диети - Подправки за здравословно храненеДиети

Подправки за здравословно хранене

22.05.2009

Много от ежедневно срещаните подправки не само придават пикантност на ястието и подобряват вкуса му, но са и изключително полезни за вашето здраве.