• Ivoдобави коментар към: Бързи пилешки дробчетапреди 1 минутаБързи пилешки дробчетаБързи пилешки дробчета20.01.2017Месо и карантия не се по солят преди термообработка, защото солта изтегля влагата от месото/карантията и те стават жилави и сухи. При пърженето трябва се карамелизира повърхността за да остане сочно от вътре. За това не трябва да се бърка, а да се остави да се получи коричка от всички страни като внимателно се обръщат късчетата без да се бодат.
  • Антоанета Димитровадобави коментар към: Ароматна пухкавелка с топено сиренепреди 1 часАроматна пухкавелка с топено сиренеАроматна пухкавелка с топено сирене20.09.2016Страхотна рецепта!Правя питката вече два пъти, като втория пропуснах топеното сирене и я направих само с обикновено сирене.
  • Антоанета Димитровадобави снимка към: Ароматна пухкавелка с топено сиренепреди 1 час
  • Tania Rusenovaдобави снимка към: Маринован паламудпреди 2 часа
  • Dora Grozevaдобави снимка към: Солени мъфини с крема сиренепреди 2 часа
  • Албена Асенова-Писевагласува за: Френски кроасани с маслопреди 3 часаФренски кроасани с маслоФренски кроасани с масло23.01.2017
  • Мая Николовадобави снимка към: Торта от шоколадови палачинкипреди 4 часа
  • Калиновдобави коментар към: Сутляш - турско сладко изкушениепреди 5 часаСутляш - турско сладко изкушениеСутляш - турско сладко изкушение09.06.2016Изглежда уникално вкусно и десерт който никога не съм опитвал но задължително ще се пробва рецептата.
  • Administratorпубликува следното:преди 5 часаГотвач.бг се разширява и търси преводачи/редактори с роден сръбски и добър български език.

    Изисквания към кандидатите:
    - Опит в писането на статии на сръбски език
    - Добър български език
    - Кулинарни познания
    - Добра интернет връзка

    Работата е надомна, местоположението на кандидатите няма значение. Темите, по които се пише са в областите: Кулинария, Рецепти, Диети, Здраве.

    Заплащането става по граждански договор на кръгъл брой статии/рецепти. След привършване на договора се издава нов.

    Работата е дългосрочна. Кандидатите могат да изпратят CV на адрес:admin@grad.bg

    Опитът в писането на статии и текстове е задължителен!

    Отговаряте на условията или познавате такъв човек? Пишете ни или изпратете на приятели търсенето ни!
  • Румянапубликува следното:преди 5 часаДа чета кулинарни книги,да уча нови неща,щом става въпрос за готвене,много обичам.