Коментарите на Сия Рибагина

  • Сия Рибагина коментира:Свинско УелингтънСвинско Уелингтън18.10.2017Перфектно си го приготвила, определено ми се дояде, а рецептата както винаги е изпипана до край :) Страхотно е, Марчи, отива в любими за правене! :)
  • Сия Рибагина коментира:Лесна мусака в тенджераЛесна мусака в тенджера13.10.2017Благодаря ти, мила Ели :) Думи като тези от прекрасен и умел кулинар като теб за мен значат много, напълни ми душата :) Поздрави!
  • Сия Рибагина коментира:Карамелен сладкиш с тиква и юфкаКарамелен сладкиш с тиква и юфка13.10.2017Страхотно вкусен е, и аз правих тези дни, но без юфка, следващия път ще опитам твоето предложение :)
  • Сия Рибагина коментира:Гръцка сладка баницаГръцка сладка баница11.10.2017Страхотна е, Ани, този десерт е в топ 5 на любимите ми :)
  • Сия Рибагина коментира:Сладко-кисели кюфтенцаСладко-кисели кюфтенца09.10.2017Хапвай си, Марианче, сигурна съм, че и анцуга ще ти стои добре :)))
  • Сия Рибагина коментира:Куркудена чорбаКуркудена чорба03.02.2016И на мен ми е много любима, уникална е наистина. Аз дето не ям супи и чорби съм луда по тази рецепта :)
  • Сия Рибагина коментира:Кафяв ориз с тиквички и лукКафяв ориз с тиквички и лук28.09.2017А на снимката къде е кафявия ориз?
  • Сия Рибагина коментира:Паея ВаленсианаПаея Валенсиана21.09.2017Със сигурност е много вкусно това което сте сготвили, но с тези гърдички и тоя смилянски боб никак не е Валенсиана :) Допусната е и грешка в продуктите, вместо шафран е написан :"шаран", което е логично и се сещаме че е подправка, но някой ентусиаст може и шаран да добави....покажи още
  • Сия Рибагина коментира:Люти чушлета с кисело мляко и сиренеЛюти чушлета с кисело мляко и сирене06.11.2016Страхотни се получиха, Ели :) Аз за жалост не мога да ги опитам, защото ме оперираха и не трябва да ям такива неща, но моите мъже много ги харесаха :) Поздрави :)
  • Сия Рибагина коментира:Сопа вердеСопа верде27.03.2013Сопа Верде е испанска супа в превод: "Зелена супа" т.е със зелени съставки които правят цвета и зелен. Тук нито е сопа, нито е верде. Не виждам кое е зеленото в рецептата, да не говорим за снимката, която изобщо не е за супа верде......покажи още
  • Сия Рибагина коментира:Картофена супа за малчуганитеКартофена супа за малчуганите19.06.2017Такава супа всяко дете би хапнало,сигурна съм, на вид е разкошна, за вкуса не се и съмнявам. Марчи, просото е характерно за руските народи и тяхната кухня, дори по специално в украинския кулеш, който се приготвя по този начин....покажи още
  • Сия Рибагина коментира:Ароматна супа от пресни манатарки и тиквичкаАроматна супа от пресни манатарки и тиквичка19.06.2017Чудесно приготвена и поднесена супа..снимката е страхотна, лигите ми потекоха :)
  • Сия Рибагина коментира:Борш с джолан по украинска рецептаБорш с джолан по украинска рецепта19.06.2017Чудесно ти се е получил, борша в Украйна е като шкембе чорбата в България - често приготвяна. В различните части на Украйна се приготвя по различен начин.Не разбрах какъв джолан си ползвала, предимно се приготвя с телешко, но на много места заместват със свинско, дори със заешко и пилешко. Поздравления, ще взема и аз да си я спретна :))...покажи още
  • Сия Рибагина коментира:Сандвич с крема сирене и черешово сладкоСандвич с крема сирене и черешово сладко15.06.2017Таня, никъде не съм написала, че трябва да се притесняваш от мен, мила :)) Ама понеже ти четеш между редовете явно така ти се е сторило :)))) Нямам и намерение да решавам колко ти е глупава рецептата, това е мое мнение и не знам ти за кво решение ми пишеш.. Казах ти че си публикувала глупост и това е мнение, за което решение не се изисква. Никъде никой не може да те задължи с нищо, просто източника се упоменава от уважение към авторите, но това щеше да знаеш ако създаваше нещо наистина смислено и държеше на рецептите си, както всеки страстен кулинар държи на творенията си :)) Всяка една моя рецепта която съм взаимствала е с посочен източник, ако ти намериш някоя такава ми пиши, ще я прегледам и ако критиката ти е основателна ще я поправя. В сайта влизам все по рядко, поради липса на интерес, както направиха и много добри кулинари. И със сигурност няма и да съм последната.... погледни примерно Кростините на Нина и си виж омазаната филия, кое според теб е рецепта за Кростини, твоята или нейните? Ако се интересуваше не само от точките,които ще ти дадат, а се беше позаинтересувала преди да напишеш заглавието на рецептата си " Кростини" сега изобщо нямаше да водим тази тема :)) А относно това дали влизам само за да критикувам ще ти кажа че си в голяма грешка – критикувам само тогава когато съм преценила, че имам какво да кажа, като в твоя случай, и да, гледам и не вярвам на очите си. ))...покажи още
  • Сия Рибагина коментира:Сандвич с крема сирене и черешово сладкоСандвич с крема сирене и черешово сладко15.06.2017Здравей, Таня, аз не се притеснявам да напиша където и каквото искам, не се притеснявам и да изкажа мнение и не ми пука дали се сърдиш или не. Не виждам с кой точно коментар те засягам и не е в добър и възпитан тон - ако е така и си толкова чувствителна моля да ме извиниш. Всички взаимстваме и от други автори, рецепти и сайтове, само че разликата между теб и мен е , че на всяка моя рецепта, която съм адаптирала от друг автор съм написала от къде е и съм посочила източника, което би било хубаво и ти да направиш след като си направила рецептата от еди кой си линк...това се прави от уважение към автора на рецептата. Втората разлика е, че когато реша да сготвя нещо, което не съм правила до сега започвам да преглеждам, да търся и да чета информация за рецептата, като задължително преглеждам няколко варианта. Ако беше направила и ти така щеше да разбереш какво са кростини и нямаше да публикуваш глупости. Когато правиш нещо което не е това което си мислиш, заблуждаваш хората и те започват да си мислят и вярват че са направили примерно кростини, ама че те нямат нищо общо с кростините няма как да го знаят след като са следвали рецепта като твоята. Същото се е получило и с теб – видяла си някъде намазани филии със сладко и си мислиш че са кростини, не си прочела, не си се поинтересувала и впоследствие предлагаш нещо с което продължаваш заблудата. За много от рецептите си има основни стъпки, които дори след експериментиране е добре да се спазват, за да може после да му сложиш името Кростини, Кроасан, Брускета и т.н... Относно това да ме назначат на щат за сега не ми е нужна нова работа, казвам си мнението и без да съм част от сайта, не се притеснявай за кариерата ми, ако видя зор ще питам админа да ме вземе, до тогава се радвай че не съм аз :))) Поздрави...покажи още
  • Сия Рибагина коментира:Сандвич с крема сирене и черешово сладкоСандвич с крема сирене и черешово сладко15.06.2017Тази рецепта няма да я оценявам, защото Таня ще вземе пак да се разсърди.. Само ще ти кажа че това ще са кростини, когато аз стана принцеса :)
  • Сия Рибагина коментира:Кростини с домати и моцарелаКростини с домати и моцарела17.06.2017Много вкусно изглежда, но това си е печен сандвич и в никакъв случай не са кростини
  • Сия Рибагина коментира:Маслен тарт с кайсииМаслен тарт с кайсии07.06.2017Уау! Каква красота си спретнала, Миме, голяма вкусотия!