Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
Аз Ви благодаря, че приготвихте и опитахте тази рецепта. Сърдечни поздрави!
Сия Рибагина коментира:
Аз Ви благодаря, че избрахте тази рецепта и че Ви е харесала! Сърдечни поздрави!
Сия Рибагина коментира:
Другарю, учител по турски, мастър полиглот, защо не си вземеш розовите хапчета, да се успокоиш, лошо ще вземе да ти стане заради един сУтляш?
Сия Рибагина коментира:
Радвам се че ви е харесала рецептата :) Поздрави!
Сия Рибагина коментира:
Лежа и си мисля че ми се хапвам нещо, но не знам какво, отворих готвача и твоята торта е пред очите ми, голямо изкушение, не мога да устоя.. сега май ще трябва да ставам, еклери ли ще е, боровинки ли, цялата торта ли, не знам, но много, много ми се дояде ? Страхотна е!
Сия Рибагина коментира:
Здравейте, аз ви благодаря че опитахте и се радвам че ви е харесало. Сърдечни поздрави!
Сия Рибагина коментира:
Здравейте, Господин Славейков, Госпожо Славейкова, Г-н/Г-жа Анонимен хейтър или както там се казвате. В отговор на написания от вас коментар на моята рецепта и на моята стена бих искала да ви уверя, че рецептата ми е супер точна, агнешкото си го опекох за 3 часа и половина и месото падаше от костта и го хапнахме отдавна. Всяка фурна пече и нагрява различно, за това съм написала след като се махне фолиото да се провери готовността и при необходимост да се допече. Времето посочено е ориентировъчно, на мен месото ми беше разфасовано на две и стана повече от перфектно, дори начинаещ готвач да сготви рецептата, като провери месото, ако му трябва още време ще го остави да се допече. Съветвам ви и да погледнете жена ви какво е сложила да пече, вероятно не е агне, а овца или овен, за които със сигурност и да ги обливате яко, ще ви трябват поне 5часа. Относно коментара ви за Мастъри, Гуровци и Вейдърите ще ви отговоря така: за ваше сведение втора година вече не събирам точки в сайта, публикувам рецепти е така, щото ми е кеф, ранговете, които вие така гръмко изписвате се дават от администраторите и всички сме си ги заслужили с постоянство, упоритост, много труд, старание и страст към готвенето с лично изпробвани рецепти, за да разнообразим менюто на всеки потребител, който е пожелал да сготви или научи нещо. Аз като „Мастър” не съм се изложила с нищо, вие като „Новак” се излагате с елементарния си коментар. Поздрави!
Сия Рибагина коментира:
Благодаря Ви за доверието към рецептата, радвам се че сте опитали и Ви е харесала. Сърдечни поздрави :)
Сия Рибагина коментира:
Цял ден си мисля за твойте ребърца, честно :) Като съм почивка ще ги опитам, само бренди май ще купувам...страшни са !
Сия Рибагина коментира:
Здравейте, няма нужда да ги заменяте, щом не ги обичат просто не ги слагайте, и без гъби става чудесно :)
Сия Рибагина коментира:
Марчи, аз ти благодаря, че си се доверила на рецептата ми. Сладкиша ти е превъзходен, жалко че късно го виждам, щях и аз да пробвам с череши. Това лято разполагах с количества, ама не се сетих да опитам с тях...вече рядко ги срещам на пазара, но нищо, догодина ще опитам . Снимките ти са както винаги супер изкушаващи! Поздрави!
Сия Рибагина коментира:
Днес чакам да завали и слизам пред блока за охлюви :) Ванка, това с чукането в хаванче ми се струва много жестоко, то ще хвърчи слуз и гнус навсякъде, блендер или смути мейкър, разбиваш и миеш после с дезинфектант :)
Сия Рибагина коментира:
Моя приятелка си правеше същия бъркоч. Имаше ошипяване на шийни прешлени и си правеше компрес от смлени охлюви, като директно ги слагаше в блендера, направо бях в потрес, но първо се мажеше със свинска мас, после с получената каша, чак след това слага найлон, отгоре вестник и се омотава с шал. Правят се няколко процедури, и аз имам на врата но не съм го правила. При нея помагаше дотолкова че да няма силна болка и скованост.
Сия Рибагина коментира:
Ивана ми е любима, всичките и рецепти са чудесни, а ти Марчи си пресъздала перфектно тази вкусотия! Разкошна е!
Сия Рибагина коментира:
Чудесна торта, страхотно ти се е получила. Аз все още не съм опитвала да правя огледална глазура, много ми харесва, но събирам кураж, не смея да почвам, мисля че няма да ми се получи и ще се разочаровам :)
Сия Рибагина коментира:
Разкошна е, Дори, богата на съставки и наистина любима!
Сия Рибагина коментира:
На пръв поглед толкова обикновено, а всъщност ужасно вкусно. Патешкото придава страхотен аромат, опитвала съм и е разкошно домашно ястие.
Сия Рибагина коментира:
И без бадемите си е разкош :) Хареса ми и я запазвам в любими!