Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Ваня»Моите коментари
Ваня
Ваня
Новак

Моите коментари

Ваня коментира:
Поздрави за прекрасната рецепта! Получи се много добре! Благодаря!?
Ваня коментира:
Нека да добавя, че винаги можете да замените плодовете за украса през сезоните. Така ще изтъкнете със различна торта пред близките си. Съветвам ви, ако използвате ягоди или малини, да замените шоколадовото нишесте със съответното ягодово или малиново. И така със другите плодове, които сте предпочели. Надявам се, че съм ви била полезна и желая успех!
Ваня коментира:
Привет на всички спрели се на рецептата! Искам да ви препоръчам, когато правите глазурата, маслото да се замести със 2- 3 с. л. олио, а шоколада да е фин млечен и разбира се на водна баня. Така след като изстине, ще остане течен шоколада. Успех!
Ваня коментира:
Благодаря! Ако престои повече от една нощ в хладилник, блатовете се топят в устата, а и аромата на банан става по- силен. Само където у нас не може да престои повече от час - два да изстине и се хапва....
Ваня коментира:
Изглежда вкусно, но сте забравили да напишете колко яйца!? Мисля да сложа 2- 3 за 1/2 мляко и да приготвя. Случва се да се пропусне при писане, но благодаря за рецептата!
Ваня коментира:
Вкусен и лесен сладкиш! Правя го вече няколко пъти и само да добавя, че прясното мляко е 2 к. ч. иначе тестото става много гъсто!
Ваня коментира:
Великолепно! Наистина сполучлива и икономична рецепта. Благодаря на авторката!
Ваня коментира:
Вкусно, лесно и икономично! Благодаря! :)
Ваня коментира:
Напротив! Снимката е точно към рецептата, лично приготвих и качих.... Благодаря все пак, че си приготвила и се надявам да си останала очарована от вкуса и аромата!
Ваня коментира:
Съгласна съм с теб Цвети и не разбирам защо е нужно да се пишат такива коментари! Толкова ли е трудно да зададеш въпрос относно рецептата, ако нещо не ти е ясно или да благодариш за идеята и труда на хората, които са я написали. Моите наблюдения са, че има много потребители, които сега се учат и навлизат в готварството и точно такива лесни рецепти биха им били в полза. Поздравления и благодаря на автора!
Ваня коментира:
Много вкусно! Поздравления и благодаря на автора на рецептата за идеята!
Ваня коментира:
Лесно, бързо и много вкусно! Първоначално крема се получава малко течен и се притесних, че няма да се получи, но след като престоя в хладилника резултата беше наяве. По- добър сладкиш не бях правила в последно време! Заслужава си!
Ваня коментира:
??? "чубрица - джоджен" Може и така да е, въпрос на вкус! Рецептата е страхотна и си заслужава да се опита, а подправката... кой, както предпочита. Благодаря!
Ваня коментира:
Нека само да добавя, че от тестото могат да се направят 6 - 8 броя с по- малка големина, защото една от четири е голямо предизвикателство, имайки предвид крайния резултат. А вкуса и аромата е страхотен. Благодаря!
Ваня коментира:
Прекрасно се получи! Позволих си да добавя и един морков настърган на едро ренде. Благодаря за рецептата!
Ваня коментира:
Страхотна е! Благодаря за рецептата!
Ваня коментира:
Определено ще го направя! Бързо, лесно и със сигурност вкусно! Поздрав за идеята и благодаря!