Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Здравейте, ще Ви дам един коз! Запържвате- лукът, скилитка чесън, супена лъжица соев сос, черен пипер, червен пипер, шепа стрит сух джоджен, и повечко мазнина -всичко това се задушава 2 минути! Слага се зелето нарязано на ситно, със една чаша от саламурата му и две чаши вода! Това къкри 30- 40 минути след което се добавя ориза! ( Може и люта чушка по желание)
Анонимен коментира:
Моите извинения към автора, но трябваше да се уточни че това е гладуване а не диета! При намаляне на калориите, тялото забавя метаболизма си поради това че клетките се опитват да съхранят енергия, и за да се увеличи трябва някакъв вид действие или тренировка! За да има дадена диета ефект трябва да се изгарят калории! С глад не става защото когато се нормализира храненето след диета, тялото натрупва това което е изгубило по време на глада! Единственото с което се съгласявам е водата! Повече вода за ускорение на метаболизма, дневния прием на храна да е 2/3, и тренировка или ходене пеша поне 3 километра на ден!
Анонимен коментира:
Изглежда вкусно, и добре е на външен вид! По принцип ако готвиш пак, пробвай с лука и месото да запържеш 3-скилидки чесън, супена лъжица соев сос, и 50 грама вино! ( това е скрит коз в рецептата)