Моите коментари

Рая Андонова коментира:
Дали хелоуинска или просто с тиква - който както иска да я нарича. Рецептата е с тиква, а такава е тематичната седмица.
Рая Андонова коментира:
А как се наричат тези сладкиши?
Рая Андонова коментира:
Аз вместо домати ползвах направо готов доматен сос с босилек и сложих 200 грама гъби. Доста стана сосът, но беше много вкусно.
Рая Андонова коментира:
1 чаша сухо мляно кафе
Рая Андонова коментира:
Аз го направих като подпъхнах в разрезите на всеки патладжан тиквичка, разрязана на ленти към дръжката, също като ветрило.
Рая Андонова коментира:
И за мое учудване, стана по-вкусно отколкото очаквахме.
Рая Андонова коментира:
Нямах къри, но сложих малко червен пипер и шарена сол.
Рая Андонова коментира:
Много вкусни станаха! Хубави са и само така, и също с лютеница.
Рая Андонова коментира:
Компота със всичкия сок?
Рая Андонова коментира:
Стана много вкусно. Само че аз глазурата я направих като смесих разтопения шоколад с част от сметаната.
Рая Андонова коментира:
Не очаквах да се получи добре, но стана наистина вкусно. Но аз накрая, преди да сложа баницата във фурната, поръсих с шарена сол и чубрица за мирис и по-хубав вкус.
Рая Андонова коментира:
"Правят се сармички и се нареждат в тава." Не знам къде ми е бил умът, трябва да е "тенджера", а не "тава". Но и в тава във фурната също става, но тогава без чиния отгоре им.
Рая Андонова коментира:
Аз го правих вчера, а днес е по-вкусно от тогава. Така че явно първо трябва да престои няколко часа в хладилника и чак тогава да се яде.
Рая Андонова коментира:
Единствено не ми хареса, че става доста гъста глазурата.
Рая Андонова коментира:
Моите не изглеждаха толкова добре, но пък бяха наистина вкусни!
Рая Андонова коментира:
Пропуснах да добавя, че към плънката се добавя и 1 с.л. галета. >_
Рая Андонова коментира:
Пропуснах да допиша, че може да се добави сирене в тестото. Просто го карах на импровизация.
Рая Андонова коментира:
Забравила съм да напиша, че се слага и сол, но мисля, че се подразбира.