Моите коментари

Радвам се че ви харесва. И аз бях впечатлена от толкова бързо и лесно тесто и при това много вкусно...в рецепти любими ми е вече :)
Здравейте, аз използвах кръгли. С правоъгълни бисквити също ще стане, ако използвате правоъгълна форма ще е по-удобно. В кръгла форма и правоъгълни бисквити ще трябва да запълвате дупки с парченца. Но пак става :)
Много наистина :) Ама така се изгорих с локума че имам сега балон половин показалец.....
Поправка: червеното сигурно е марсалата...
От снимката нищо не мога да разбера...Хем обвивката на бонбона е от тъмен шоколад, хем тук е бяло...И какво е това червеното? В изброените продукти нищо червено не виждам.
И аз се мъча на 90 дневната и готвя такива неща които мога и аз да ям :) в конкретните дни. Днес съм на плодове и ще видим ще издържа ли :( да не готвя....или да не ям...
Коментар към рецептата : Шприцовах бисквитките както е по описанието и стояха във форми докато не се запекоха и всички станаха в една форма :)
Малко коментари по рецептата : В описанието на рецептата не е посочено къде се слага червения пипер, предполага се че след задушаването на лука и морковите. Плънката от ориз е прекалено много за 1 кг. картофи. Издълбаната среда на картофите която е доста е хубаво да се измисли начин да се използва, че не е хубаво храна да се хвърля. От останалия ориз и средите на картофите направих още едно ястие. Аз сварих леко картофите преди цялата процедура на дълбаене и пълнене и въпреки това ги пекох доста време и изядох доста полуготови картофи докато нацеля когато са напълно готови :)
Липсва синьото сирене в продуктите. Аз сложих около 80 гр.
Едната повтаряща се снимка без да искам я качих :(
Тъй като се говори и в единствено и в множествено число в рецептата и не става ясно една баница ли трябва да е или на порции, я направих на порции :)
Здравейте! За рецепти за сладолед с жълтъци (когато сметаната се загрява) използвам сметана за готвене. Колкото можете по-висок процент на масленост изберете, но и с например My day сметана за готвене 25 % също си е супер сладоледа. Ако пък правя плодов сладолед (или без жълтъци или сметаната не се загрява а се добавя разбита) тогава сладкарска сметана използвам. Пак висок процент масленост изберете.
Благодаря!:) Аааа не са винаги успешни...имам много провали :) Даже повечето пъти виждам по един начин нещата , те си стават по друг и се ядосвам :)
Има несъответствие между заглавието (Задушен ориз на фурна със свинско месо) и приготвянето на ястието в рецептата. В приготвянето се посочва че на "на котлон" се пържи, задушава и тн.
Благодаря! Има още какво да се желае :) Брашното ми беше по-едро та са грапави повече отколкото исках ама следващия път :)
Благодаря много Мари:) Ако не обичаш розмарин обаче сложи по-малко или не слагай...всичко много хубаво ама нещо много ми силен този розмарин...следващия път ще го пропусна ама така е по рецептата :) може да е толкова силен защото моя беше сух, нямах пресен :(
Благодаря! Приготвянето на тестото и плънката хич не са трудни обаче оформянето на бохчичките си е направо предизвикателство. Изгледах много клипове и изглежда като детска игра обаче хич не е така :) Иначе са вкусни, приличат на пелмени. Пак ще се правят де, оформянето може и по-добре да е:)