Моите коментари

Ваня Величкова коментира:
Това ми е една от любимите пролетни рецепти с щафел. На препечена филийка става фантазия!
Ваня Величкова коментира:
Сусомовото масло е с течна текстура, подходящо е и за по-кратко пържене. В случая го използвам, за да станат по-сочни кюфтенцата, защото пилешкото е сухо месо по принцип. Не пречи да сложиш малко тахан за вкус, но трябва да внимаваш да не станат сухи.
Ваня Величкова коментира:
Удоволствие е човек да гледа произведенията ти! На мен лично ще ми е жал да изям което и да е от нещата, които твориш! Браво!
Ваня Величкова коментира:
Това закваска мая ли ще рече или е нещо друго? Изглеждат много апетитно, а със сигурност са и много вкусни!
Ваня Величкова коментира:
Пържат се за кратко в много горещо олио, а и са в "панировка" и няма как да загори. Вече въпрос на вкус ще е дали обичате по-мек или по-ауденте ориз.
Ваня Величкова коментира:
Хубава рецепта, а името предвид последните събития си е точно на място.. :)
Ваня Величкова коментира:
Винаги съм си мислела, че е доста трудоемко начинание, но със сигурност ще изпробвам рецептата!
Ваня Величкова коментира:
Наистина рецептата е сполучлива, не го казвам защото аз съм я качила. А от тях бих си похапнала и не само на закуска! Радвам се, че ви е допаднала
Ваня Величкова коментира:
С ягодово сладко.. как да устоиш да не ги изядеш още топли!
Ваня Величкова коментира:
В комбинация бял и кафяв шоколад ще стане още по-вкусно!
Ваня Величкова коментира:
Лошото на тази рецепта е, че бързо свършват :(
Ваня Величкова коментира:
за дечица веселушки; вкусна кифличка вземи и широко ти се усмихни :)
Ваня Величкова коментира:
Носталгия по едното време.. със сигурност ще се изпробва отново и отново!
Ваня Величкова коментира:
С допълнение от домашен шипков мармалад - вълшебство!
Ваня Величкова коментира:
Няма по-удачна закуска в неделя сутрин!
Ваня Величкова коментира:
Аз бих добавила и някакво семе - било то сусам или мак. Ще придаде още по-апетитен вкус - убило се е за студена бира!