Моите коментари

Деси Маринова коментира:
Наистина е класическа рецепта, която всеки път се получава. Може за разнообразие в сместа да се добавят шоколадови стърготини.
Деси Маринова коментира:
Така го наричаме у дома, заради консистенцията на тестото. Но и мързелива баница да е, не мисля че ще е погрешно.
Деси Маринова коментира:
Много си права. Тук съм използвала 1 кубче прясна мая. Захар слагам 1 щипка, а сол - 1 с.л.
Деси Маринова коментира:
Може да се поръсят и с малко чубрица за аромат. Стават прекрасни.
Деси Маринова коментира:
Може да се добави и разтопен шоколад, за любителите на по-шоколадов вкус.
Деси Маринова коментира:
Оценявам мнението ви. Аз и семейството ми харесваме месото приготвено по този начин и си го хапваме с удоволствие. Все пак рецептата е направена така , че да удовлетворява нашите вкусови предпочитания и я споделям. А относно коментара, че месото не ви прилича на еди кое си, не разбирам, дали твърдите, че подвеждам с рецептата си. Но мога да ви уверя, че е закупено от една от големите вериги магазини 1, 200 кг контра филе. Все пак предполагам, че направената отблизо снимка допринася за широката визия, а що се отнася до дължината, както ви е известно при термична обработка, то леко се свива.
Деси Маринова коментира:
Аз правя запеканките с варени картофи и отгоре поръсвам настърган кашкавал, става чудесно. Поздравления, изглежда много вкусно.
Деси Маринова коментира:
Варената тиква може да се поръси с мед и орехи. Става чудесна.
Деси Маринова коментира:
Не мисля, че ако тигана е друг ще е проблем, стига да е с незалепващо покритие.
Деси Маринова коментира:
Гарантирам, че са много вкусни, а подправките са лесно заменими :)
Деси Маринова коментира:
Не е много, но все пак се усеща. Ако искате да я неутрализирате сложете повече сол в тестото.
Деси Маринова коментира:
Използвах "подправка за фасул", тя така се нарича, в нея има всички подправки, които се съчетават с боба и я бях посочила, но явно администраторите са преценили, че е по добре да пише "по избор".
Деси Маринова коментира:
Да, с наденица също би се получило.
Деси Маринова коментира:
Разрязах го още топъл и затова се получи така.
Деси Маринова коментира:
Да, само да се охлади за 2-3 минути. Не пръщи при пържене като ако има вода, ако това ме питате.
Деси Маринова коментира:
Получава се много вкусно, бих могла да добавя, че ако се оваля в корнфлейкс, също е вкусно и хрупкаво.
Деси Маринова коментира:
Аз го приготвям по същия начин, но използвам доматено пюре, вместо домати.
Деси Маринова коментира:
Приготвям ги за неделна закуска. Много вкусни стават.Може да им се сложи и слайсове чедър.