Таня Левенова
Таня Левенова
Готвач

Моите коментари

Таня Левенова коментира:
рецептата ми е много точна..
Таня Левенова коментира:
ами брашното ти е било в повече -за 450-500гр-3 яйца по 50гр-това е 150гр течност +250гр мляко-това прави-400гр течност-тестото трябва да е рядко почти като кексовото..
Таня Левенова коментира:
маята е 20 гр-жива
Таня Левенова коментира:
Благодаря за видео рецептата,направена от вас! Благодаря за доверието!
Таня Левенова коментира:
Да добавя още-този крем е страхотен,вкусен, шоколадов мус-.може да си го направите и прехвърлите в чашки...Отгоре с разбита сметана..ммм
Таня Левенова коментира:
Този сладкиш са казва-Сочен шоколадов сладкиш..айде без такава тъпа редакция,моля!.. Това е ретро сладкиш от тефтера на майка ми..така че без тези съчинения като редактирате..
Таня Левенова коментира:
моят кекс е по същата рецепта,само че в бялата смес слагам малко бакпулвер и олиото ми е 8с.л
Таня Левенова коментира:
ми ванилена захар-тези дето ги продават в магазините по 8гр пакетчето.Може да ползвате и ванилия на прах-2-3прахчета
Таня Левенова коментира:
Доматите за каймата настъргвате на ренде..
Таня Левенова коментира:
да наистина става вкусна!
Таня Левенова коментира:
Една от любимите ми туршии със зелени домати-правя я по същата рецепта!
Таня Левенова коментира:
Баницата се казва-обърната млечна баница...редактирането и е...нелепо..
Таня Левенова коментира:
Да уточня-тавата с опечената баница се поставя обърната нагоре върху две купички...така остава около 20 мин и се задушава,като мазнината отдолу върви нагоре.. ..Но това не го правете ако тавата е с незалепващо покритие-може баницата ви да се изсипе а не да стои упорито..
Таня Левенова коментира:
Винаги се получава и е страхотен
Таня Левенова коментира:
Съвсем не доопечена пита-а на колко места я виждам да я рекламират..
Таня Левенова коментира:
Тази рецепта е много точна и сполучлива-доволна съм! Имам я и аз от друго място и с нея правя гофретите редовно!
Таня Левенова коментира:
да бе от 59година-тогава само филаделфия са яли в тортите и това масло кога се слага-мен ме разнищиха за една рецепта за торта от въпроси а тука,гледам я карат през просото..
Таня Левенова коментира:
тортата е лека и много вкусна..☺