Моите коментари

Adriyana - Adi коментира:
Портокаловата кора не е ли необходимо да се бланшира предварително, за да отпадне горчивината ? - кое точно "НЕ Е ПО ТЕМАТА", г-н/ г-жо Администратор?
Adriyana - Adi коментира:
изглежда вкусно, сметаната течна или заквасена е? и от колко процента? - кое "НЕ Е ПО ТЕМАТА", г-н/ г-жо Администратор?
Adriyana - Adi коментира:
Шоколада специален ковертюр ли да бъде, или обикновен натурален? - кое "НЕ Е ПО ТЕМАТА", г-н/ г-жо Администратор?
Adriyana - Adi коментира:
Колко време се пече и на колко умерена фурна?
Adriyana - Adi коментира:
Магданоза не прегаря ли и не се ли отделя от панировката и къде е на снимката?
Adriyana - Adi коментира:
400 мл доматен сос? Какъв да бъде?
Adriyana - Adi коментира:
Кокосовата сметана сгъстява ли се при варене? Не съм ползвала и не ми е позната. Има ли заместител? Благодаря предварително :)
Adriyana - Adi коментира:
Бутчетата не се ли намасляват преди да се сложат на скарата ? не залепват ли ?
Adriyana - Adi коментира:
изглежда вкусно, сметаната течна или заквасена е? и от колко процента?
Adriyana - Adi коментира:
горчицата има ли значение дали е фино смляна или ретро?
Adriyana - Adi коментира:
28 см, 7 дълбока :) повечето ми кръгли рецепти са в нея :)
Adriyana - Adi коментира:
Сладолед би бил страхотен също :)
Adriyana - Adi коментира:
да, възможно е и с пресни и от компот, а също и от слдако. Всякакви плодове :)
Adriyana - Adi коментира:
Гугъл транслейт не си е свършил добре работата. Кое по-точно се надупчва и се отцежда в гевгир?
Adriyana - Adi коментира:
Портокаловите корички нарязани или настъргани ?
Adriyana - Adi коментира:
Портокаловата кора не е ли необходимо да се бланшира предварително, за да отпадне горчивината ?
Adriyana - Adi коментира:
Маслото 1/2 от 125 или от 250?
Adriyana - Adi коментира:
Шоколада специален ковертюр ли да бъде, или обикновен натурален?