Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Veska»Моите коментари

Моите коментари

Veska коментира:
Тази седмица за пръв път правих и аз круфини, но със сладко от сини сливи. Станаха страхотни.
Veska коментира:
Обожавам Ропотомо. Всяка година правим в къщи, макар и да е трудоемко. Вместо доматено пюре използваме прясно смлян доматен сок и става много по хубаво.
Veska коментира:
Това са ни любимите пълнени чушки. Предпочитаме ги пред тези с кайма и ориз.
Veska коментира:
Бих си хапнала с удоволствие от тази плешка.
Veska коментира:
рецептата е добавена към списъка за готвене и чака да я направя. Благодаря!
Veska коментира:
Обожавам тези шотлански кюфтета. Аз правя и доматен сос към тях, и стават просто веднъж.
Veska коментира:
Тази вечер и ние сме на мусака. Но аз правя варена заливка с прясно мляко, яйца и брашно. Ще пробам да направя моята мусака с вашата заливка.
Veska коментира:
И аз съм ги правила тези панирани кашкавалчета.
Veska коментира:
Това ще ми е тортата за съботната ми вкусотия.
Veska коментира:
Много интересна идея за оформяне на питка - лесна, но ефектна.
Veska коментира:
Много ми хареса рецептата. Вече съм си я записала и чака да се пробва.
Veska коментира:
Само да попитам - това е вид зимнина, или аз не съм разбрала? После можели да се сложи в буркани и колко време трябва да се варят?
Veska коментира:
от кога се точа да направя тези лучени кръгчета, и все не остава време за тях. Но и техния ред ще дойде!
Veska коментира:
обожавам торта "Медовик". Винаги съм си правила сама блатовете, но сега ще пробвам още по-лесния начин.
Veska коментира:
Точно това е целта на дупченето - да излезе парата от вътре и той да не стане клисав.
Veska коментира:
Много оригинална идея за поднасяне на предястието. ще се пробва.