Sevdalina Irikova
Sevdalina Irikova
Мастър Шеф

Моите коментари

Sevdalina Irikova коментира:
Теди, толкова апетитно изглежда! Поздрави!
Sevdalina Irikova коментира:
Много мило, благодаря ти, Ели! В купа топла супа за децата, стръкче зеленийка в същата чинийка .....и удовлетворение за мен, че слънчицата излапаха всичко! Това е то, дребните удоволствия, които те правят щастлив! Сърдечни поздрави!
Sevdalina Irikova коментира:
Да ти е здрава и благословена принцесата! Много да ви радва Ели!
Sevdalina Irikova коментира:
Моят съвет е вместо шоколадови стърготини да облепите стените с филирани бадеми. Аз обожавам ядки, но не и моето дете. Поради тази причина част от тях смлях и прибавих към крема, а другите посипах около основния блат. Все пак това, което приготвяме за семейството е съобразено и с техния вкус. Е, затова пък за мен останаха всичките ядки:)) Да е сладко и на вас!
Sevdalina Irikova коментира:
Познах!!! Само като погледна заглавието на дадена рецепта, разпознавам вече нейния кулинарен изпълнител. Всички (е, почти всички) изтънчени десерти ги свързвам с теб Марчела. Много ти благодаря за ценните съвети! Отново класика, представена с вкус! Поздрави!
Sevdalina Irikova коментира:
Семпла и същевременно изискана рецепта, презентирана с много вкус! Есенен сюрприз!
Sevdalina Irikova коментира:
Кулинарен виртуоз! Моите почитания, Дани!
Sevdalina Irikova коментира:
Не чувствам неудобство да отбележа отново, че се възхищавам на визията и вкусът на поднесените ястия, Ели! Поздрави!
Sevdalina Irikova коментира:
Комплимента е от сърце! По принцип не си падаме по сладкото, но еклери обожаваме. Досега ни ги е поднасяла мама, но сега съм решила да направя първата стъпка с твоята рецепта. Поздрав най-сърдечен!
Sevdalina Irikova коментира:
Изглежда перфектно! Моите почитания!
Sevdalina Irikova коментира:
Майстор на десертите! Поздравления Марчела!
Sevdalina Irikova коментира:
Есенна наслада, ухаеща на канела и ябълки, поднесена с любов и перфектна визия! Тази рецепта е предизвикателство за всяка домакиня. С удоволствие ще пробвам рецептата Ели!
Sevdalina Irikova коментира:
Обожавам тази рецепта! Става за около две седмици и свършва бързо. Зеленчуците са с приятна хрупкава текстура, а вкусът на марината неустоим!
Sevdalina Irikova коментира:
Съжалявам, но снимката няма нищо общо с рецептата Вики! В нея, ако си прочела правилно са упоменати ЦВЕТОВЕТЕ от бъза, а не плодовете! Сиропът правя от цвета, а от плодовете- домашен сироп за повишаване на имунитета и т.н. Моля, да обърнете внимание на съдържанието на рецептата, преди да публикувате снимков материал!
Sevdalina Irikova коментира:
Доби, какво е количеството на бакпулвера?
Sevdalina Irikova коментира:
И нека да добавя, че количеството на ментата и съотношението ѝ захар- ракия е по вкуса ви, мили домакини. Баба никога не използваше мерки, отговора за рецептата ѝ често бе " очи карар", рутината си е рутина. Ако количеството на ментата ви е малко, може при варенето на билката да се прибави чай на пакетчета. Щом ароматът е наситен и отварата концентрирана, захарта и ракията прибавяте на вкус. Някои предпочитат по-сладък ликьор, други по-концентриран с алкохол- лични вкусове различни. Желая ви успех!
Sevdalina Irikova коментира:
Благодаря ви момичета! Рецептата е лесна, а и стринка отлежала ракийка е донесла. Ментата в двора бе нацъфтяла, само захар и вода съм наляла, а ракията накрая добавям и вдигам чашка за наздраве!