Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Ani»Моите коментари
Ani
Ani
Новак

Моите коментари

Ani коментира:
Аз го стерилизирам за 5 минути, когато го приготвям за зимнина. Иначе, си го приготвям и без да го затварям в буркани, съхранено в хладилника докато се изяде.
Ani коментира:
Опитах да сложа сладкото, почти веднага след като го извадих от фурната - не успях. Започна да се разкъсва и затова го оставих да седи през нощта. Нина, времето за печене е достатъчно, трябва просто време да стегне добре, за да се сложи сладкото и да се нареже без да се разтича.
Ani коментира:
Мили,хора, спазих точно рецептата, но кейкът ми не можа да стегне и не мога да отрежа парченце. Каква може да е причината ?
Ani коментира:
Аз също ги правя в повече мазнина (олио), някак си стават по-пухкави и ги сервирам върху кисело мляко!
Ani коментира:
Може ли да се използва сода, вместо бакпулвер и какво количество?
Ani коментира:
Аз пък режа шунката на кубчета и ги обърквам с кашкавала (настърган).
Ani коментира:
И на мен ми се получиха добре! Получиха се плътнички, но в никакъв случай дебели! Благодаря за рецептата - вкусна и икономична!