Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
И аз наскоро правих подобно ястие, но сложих малко чесънче заедно с лука. Пак се получи чудесно, леко ядене, подходящо за вталяване за лятото :D
Анонимен коментира:
Чудесна рецепта! Само имам въпрос - тъй като винаги готвя за поне 2 пъти, как мога да затопля отново пелмените на следващия ден, но без микровълнова (малко е дефицит у дома). :)
Анонимен коментира:
Аууу, чудна рецепта! Веднага я добавям в 'скорошни специалитети за гладната фамилия' :D Ще споделя отзиви, когато я приготвя. :) Но със сигурност е лесна за изпълнение, но звучи супер вкусно! (както повечето традиционни ястия)
Анонимен коментира:
Аз като начинаещ кулинар да попитам - а тестото колко време втасва? Или как се разбира, че е готово? Досега не съм месила тесто.
Анонимен коментира:
Аз също си ползвам само ориз, никакви картофи и фидета, това е за студентските столове. Но застройката си я правя с цялото яйце и никога не ми се е пресичала. :)
Анонимен коментира:
Извинявай, ама шкембе чорба с КИСЕЛО мляко и олио... блях. Поне я кръсти "Сиромашка шкембе чорба", защото няма нищо оригинално в тази рецепта. Гавра с шкембето.