Невена Блажева Иванова
Невена Блажева Иванова
Помощник Готвач

Моите коментари

Благодаря ти,Сия! Оценката ти ,ми действа вдъхновяващо!Пожелавам на всички нас още много кулинарни идеи и вдъхновения!
Благодаря,Сия!Розмарин използвах само няколко стръкчета,защото ми е съвсем от скоро,през зимата ми се загуби ... но от другите в изобилие,живея в къща с градина, в която имам освен много цветя и всякакви подправки...притеснявах се да не прекаля с тях... но аромата, който се носеше докато се печеше беше невероятен, а след това чудесен резултат... И аз съм доволна!
Благодаря Ваня!Наистина беше много вкусно и крехко!Сестра ми ,която е по -голяма от мен и голяма домакиня, каза ,че дори е по вкусно и крехко от нейнето агнешко печено.
Поздравления! Чудесни снимки!Радвам се ,че ти е харесала..Благодаря ти за допълненията и идеите...Следващия път и аз ще я направя по твоя начин.Поздрави!
Благодаря ти,отново за коментара и започвам на ти... и аз също съм имала провали,но също не бих ги публикувала.Качвам и пиша рецепти само които наистина правя и които се харесват от близките и семейството и на мен естествено.Снимките и аранжировките са си само мои и... за да разведря обстановката,но без да се хваля, понякога мои приятели и колежки са ми казвали,че съм си сбъркала професията...Просто обичам красивите неща и най -много българското!!!
Уаааууу...страхотен коментар.Сия,прекрасно си уловила, това което чувствам и правя...Благодаря ти ...що се отнася за самочувствието ...може би ще ми трябва време..но пък с този коментар,за малко да" полетя"...
Благодаря Ви, за положителния коментар!Радвам се ,че точно Вие сте оценили това което приготвям наистина с много любов за семейството и моите гости.Наистина се старая,обичам да готвя,а също и да експерементирам.В един момент мислех да се откажа да публикувам рецепти ,защото смятах ,че моите неща не се виждат и ценят достатъчно,/не защото се смятам за идеална/...но след като прочетох този ваш коментар и това което сте публикували,разбрах ,че не само аз се чувствам така...Вие ме стимулирахте и ще се старая още по-вече и...дано достигна Вашето ниво...Поздрави !!!
Опитайте и пробвайте...Радвам се,че точно Вие открихте нещо ново и в моите готварски техники...Поздрави!!!
Благодаря!Светъл празник!
Благодаря Ви , за положителния коментар.Почувствах се оценена за това което творя,а то наистина е с много любов и старание,вече превърнато в хоби.Обичам да експериментирам ,но все пак предпочитам традиционното/заради семейството/А относно вашите рецепти,просто Ви се възхищавам.Прекрасни празници пожелавам и още много вкусни идеи!
Морковите липсват в продуктите.Какви да използваме кисели,пресни или сварени?
Към първия блат само какао ли има или и тъмнния щоколад?
Благодаря Ви за тази рецепта...Върнахте спомените ми в ученическите ми години,където се явих в училище на организиран кулинарен конкурс с тази рецерта и направих това руло.. Беше хит ...Поздравления !
Краставиците са пресни корнишони, а не кисели! Съжалявам има грешка !!!
Поздравления! Наистина е приготвено мераклийски и презентацията е чудесна.., а за да вкусим -ще го готвим !
Благодаря за положителния коментар!
Благодаря за доверитето и за сготвената рецепта!
Така правя и аз когато нямам бульон,но напоследък кагато варя някакво месо- прецеждам бульона и го запазвам за някой от ястията.Поздрави!