Потребител#178244
Потребител#178244
Новак

Моите коментари

Потребител#178244 коментира:
Тази снимка не е МОЯ, добави я друг потребител, отвратително изглеждат спагетите на нея !!!
Потребител#178244 коментира:
ако имате два изостанали кренвирша - просто ги дайте на някое куче. И повече не купувайте боклуци.
Потребител#178244 коментира:
Това и на кучето си не бих го дал, по простата причина, че кучетата не трябва да ядат гъби и соев сос. То и гнусните кренвирши не са особено полезни, но поне без подправки от време на време може.
Потребител#178244 коментира:
Грозно би било, ако наистина са "изпльоскани" и изглежда все едно, че някой вече е ял от чинията ти.
Потребител#178244 коментира:
Никъде не видях червеното вино....каймата трябва да е микс, също така, за да е по-ароматно се слага и малко доматено пюре, разредено с пилешки бульон. Практически тази рецепта е наполовина - до т.нар. софрито, след което почва същинското готвене. Микса от свинска и телешка кайма, след като пусне и се изпари водата, се слага и виното и разреденото с пил.бульон доматено пюре, температурата се намаля и се оставя да къкри (внимание) поне 2 ч. Като кръщавате нещо "Болонезе" не го правете през пръсти и наполовина или го кръстете "Спагетките на Марийка от Люлин" примерно. Същото е и с оня буламач, който наричат "Карбонара" със тая проклета сметана :Д
Потребител#178244 коментира:
Специално за тази рецепта умишлено не съм посочил грамаж, защото всеки го обича различно - едно нещо да преобладава, друго да е по-малко, а всеки може сам да прецени колко и от кое иска и колко като грамаж да му е порцията. Скаридите не са само две, просто не са изпльоскани отгоре всичките, така е по-красиво. Две, например, отгоре, за да се виждат, а другите са вътре, ти ако искаш може да си сложиш колкото си искаш скариди и както си искаш да ги наредиш :))