Моите коментари

Анонимен коментира:
Много са вкусни! Благодаря за рецептата :)
Анонимен коментира:
Колко време ври захарния сироп?
Анонимен коментира:
Много вкусен сладкиш! Поздравления за рецептата :)
Анонимен коментира:
Страхотна рецепта! Трябва да се пробва :)
Анонимен коментира:
Може да се направи и с кайма, а някои вместо тесто ползват макарони. Но за мен това е най-сполучливия начин. Пробвайте го. Надявам се да ви хареса :)
Анонимен коментира:
За да се избегне опасността да се спукат гювечетата желателно е да се слагат в студена фурна. Пече се около 20 минути и после без капак за 5 минути.
Анонимен коментира:
Бързо, лесно, вкусно! :)
Анонимен коментира:
Изглеждат вкусно :)