Коментарите на Tania Rusenova

 • Tania Rusenova коментира:Туршия от карфиол, камби и моркови с варена маринаТуршия от карфиол, камби и моркови с варена марина25.09.2017Така е Севде.
 • Tania Rusenova коментира:Руло БаунтиРуло Баунти18.09.2017Написах веднага след като ме попитахте ,но не знам защо не се появи към коментара . Ще напиша още веднъж ,аз ползвах бисквитите за чийзкейк ,но може да ползвате и други .
 • Tania Rusenova коментира:Руло БаунтиРуло Баунти18.09.2017Написах веднага след като ме попитахте ,но не знам защо не се появи към коментара . Ще напиша още веднъж ,аз ползвах бисквитите за чийзкейк ,но може да ползвате и други .
 • Tania Rusenova коментира:Руло БаунтиРуло Баунти18.09.2017Аз използвах това което имах у дома а именно бисквити за чийзкейк.По магазините има много видове,който на вас ви са любими тях ползвайте ,ще видите,че ще се получи страхотен сладкиш.
 • Tania Rusenova коментира:Руло БаунтиРуло Баунти18.09.2017Радвам се ,че сте харесали рецептата.
 • Tania Rusenova коментира:ВитошкиВитошки12.09.2017Извинявам се ,погрешка натиснах 4 .Страхотно изглеждат заслужават дори и повече от 5 .Ако Може оправете го моля.
 • Tania Rusenova коментира:Кашкавалени сиренкиКашкавалени сиренки18.08.2017В бързината когато съм писала продуктите към рецептата съм направила грешка .Вместо 80мл олио съм написала 800 мл.Моля за извинение.Ако е възможно да се оправи от администратора .
 • Tania Rusenova коментира:Салата УрнебесСалата Урнебес09.09.2017Айвар е специална зеленчукова салата, специалитет на балканската кухня, която се приготвя от червени чушки. Теди ,погледни в рецептите ми ,днеска поставих такава за приготвянето на Айвар.
 • Tania Rusenova коментира:Салата УрнебесСалата Урнебес09.09.2017Айварът произхожда от Сърбия и е специална зеленчукова салата, специалитет на балканската кухня, която се приготвя от червени чушки.
 • Tania Rusenova коментира:Ципура с чесън във фолиоЦипура с чесън във фолио26.07.2017Става страхотна Дани .Пробвай и ще чакам отзиви .Приятен ден !
 • Tania Rusenova коментира:Яйца Наполеон в таваЯйца Наполеон в тава11.07.2017Не се притеснявай и на мен се е случвало ,но мисля да я направя затова попитах .Хубав ден .
 • Tania Rusenova коментира:Яйца Наполеон в таваЯйца Наполеон в тава11.07.2017Здравей Мария.В съставките не е написано хляб,а в приготвянето е упоменат.В бързината си пропуснала да напишеш може би.Един хляб ли се слага като количество или по малко?
 • Tania Rusenova коментира:Шаран с гъби, морков и лук в гювечетаШаран с гъби, морков и лук в гювечета30.06.2017Благодаря!
 • Tania Rusenova коментира:Ароматен сироп от ягоди и малиниАроматен сироп от ягоди и малини23.06.2017Аз си ги затварям и ги слагам на хладно .Но може и в хладилника.
 • Tania Rusenova коментира:Ароматен сироп от ягоди и малиниАроматен сироп от ягоди и малини23.06.2017Да ,Зари пропуснала съм в бързината .След като се пасират плодовете , се слага захарта и се бърка до пълното разтваряне .
 • Tania Rusenova коментира:Сандвич с крема сирене и черешово сладкоСандвич с крема сирене и черешово сладко15.06.2017Здравей,Сия.До колкото виждаш аз също не се притеснявам от абсолютно нищо.Ни най-малко пък от теб .За това дали ,което съм публикувала, са глупости или не ,това вече ти не можеш да решаваш за съжаление.За рецептите ти, ами прегледай си ги и виж дали на всички имаш източник от където си ги взела.Ако е трябвало да се пишат източниците то в сайта щеше да бъде упоменато ,Или ти поставяш нови правила в сайта.И не искам да споря и да занимавам потребителите с глупости Щом са ми приети рецептите значи така е решено ,не задължавам никой да ги харесва и оценя .Но изглежда ти влизаш в този сайт само това да гледаш и да критикуваш потребителите ....покажи още
 • Tania Rusenova коментира:Сандвич с крема сирене и черешово сладкоСандвич с крема сирене и черешово сладко15.06.2017Не съм се сърдела Мария,то не виждам и за какво трябва да се сърдя .Тук всеки един от нас взема рецепти от някъде ,както и аз.Всеки пробва и поставя било то снимка или рецепта .Според мен, не бива да се пишат коментари с който да засягаме самият потребител.Той е положил труд в изработката на самата рецепта ,друго е дали се е получила или не.Ако не е станала може да се даде съвет ,а и все пак си има администратор който да прецени дали е добра и отговаря ли на самата рецепта....покажи още
 • Tania Rusenova коментира:Сандвич с крема сирене и черешово сладкоСандвич с крема сирене и черешово сладко15.06.2017Съжалявам ,че не мога да намеря линка да ти го пратя, за да напишеш това което си писала тук като коментар .Що се отнася за сърденето,не не се сърдя ,защото както аз така и ти доколкото виждам в рецептите ти ,вземаме от други сайтове за да публикуваме .Не мога да разбера само едно ,защо не те назначат на щат тук,след като тази рецепта е приета на 15.06 а едва сега след твоят коментар е сменено името .Все пак ще си им от полза .И друго, съгласна съм да се дават съвети, за което няма нищо лошо -но нека е с добър и все пак възпитан тон ....покажи още