Потребител#182879
Потребител#182879
Новак

Моите коментари

Потребител#182879 коментира:
Получи се чудесна глазура. Благодаря Ви за рецептата. Запазих в Любими.
Потребител#182879 коментира:
Снимката е моя. Госпожо автор на рецептата това се нарича кражба.
Потребител#182879 коментира:
Рецептата е много хубава и точна. Направих ги със сладко от дюли, трохите от издълбаните меденки и малко прясно мляко, защото дюлите са сухи. Станаха много ароматни.
Потребител#182879 коментира:
Страхотни са, това е първи, но не и последен път в който ще ги направя. Тестото е хубаво и лесно се работи с него, и вида, и вкуса им са чудесни.
Потребител#182879 коментира:
И аз слагам на 5 л мляко 1 кофичка "Боженци"-2,2 %, става чудесно. Разликата е че аз не слагам във всеки буркан подквасата, а отделям малко от овчето мляко, разбърквам с киселото мляко и връщам в останалото.Разбърквам цялото количество, после разливам в бурканите.
Потребител#182879 коментира:
Така и не получих полагащите ми се точки за избрана заглавна снимка...
Потребител#182879 коментира:
Любимата ни -с юфка.На дъното на тавичката понякога карамелизирам малко захар. Тогава има лек вкус на карамел.