Анонимен
Анонимен
Помощник Готвач

Моите коментари

Анонимен коментира:
Могат да се използват цели стръкове мента, не само листата.
Анонимен коментира:
Да, Стояне, утре може да напиша рецепта без кайма - това означава, че мусаката е постна. :) А относно "треволяците" - ако искате си сложете стеблата, лично на мен не ми харесват, защото ги усещам в яденето. Вие, ако искате ги добавете, няма проблем, важното е да ви е вкусно! Благодаря за бирата, тя върви с мусакичка, било тя постна или месна. Айде наздраве от мен! :)
Анонимен коментира:
Брашно не се ли слага?
Анонимен коментира:
Благодаря, Невена! Пробвай, наистина няма да съжаляваш! Поздрави! :)
Анонимен коментира:
Дани, радвам се, че ти е допаднало. Наистина е много освежаващо, особено в тези жеги. Поздрави и от мен, хубав и прохладен ден!
Анонимен коментира:
Готовите банички намазах с масълце и станаха разкошни!
Анонимен коментира:
Опитай и сподели резултата!
Анонимен коментира:
Така приготвена, сместа ми стана гъста, направих двойна доза и добавих 1 ч.ч. вода. Излязоха ми много малко бройки - около 10, а удвоих продуктите. Подвеждащ е броят на порциите, които са упоменати.
Анонимен коментира:
Предвид топлинната обработка и целта да се получи захарен сироп, не зная какво друго да ви предложа.
Анонимен коментира:
Лесна и вкусна рецепта! Само да попитам бакпулверът колко точно е?
Анонимен коментира:
Вкусно, бързо, и най- важното - с малко продукти!
Анонимен коментира:
Много освежаващо предложение! Благодаря за идеята! Поздрави!
Анонимен коментира:
Млякото ми не беше висок %, но въпреки това, баницата стана разкошна! Поздравления за рецептата!
Анонимен коментира:
Благодаря за полезната информация, която предоставихте. Радвам се, че рецептата ми ви е харесала. Поздрави!
Анонимен коментира:
Не ми се е случвало до сега, но благодаря за пояснението, от сега нататък винаги ще имам едно наум. Поздрави!
Анонимен коментира:
Ако желаете, направете го с мед, щом така ви харесва. Не съм пробала, ще се радвам да споделите резултата. Поздрави!
Анонимен коментира:
Вкусни питчици! При замесването на тестото добавих още 2 с.л. кисело мляко, че нещо не искаше да се събере. Пекох на 200 градуса с вентилатор и бяха готови за 20 минутки! Благодаря за рецептата, непременно ще повторя!