Пламена Иванова Екимова
Пламена Иванова Екимова
Чирак

Моите коментари

Аз използвах един пакет от 500гр. Най-добре е Вие да си прецените колко ще използвате, според количеството, което Ви трябва. Хубав ден!
Разбрах и много ме е яд. :(
Ззравейте! Исках да гласувам за Вашата рецепта с 5 звезди, но нещо без да искам натиснах и неправилно ми отбеляза 1 звезда. Незнам как бих могла да го поправя?
Ами ние ги похапнахме вече, но да, права сте! Ще го имам в предвид при следващото готвене. :)
Здравейте! Само искам да добавя, че времето за приготвяне на тестото не е много, но пък правенето на елхичките с формичката отнема най-много време (т.е. под 3 имах в предвид часа, а не минути). Времето е ориентировъчно и от части зависи от сръчността. На мен просто ми отнеха някъде толкова. Но пък е приятно да си на топличко, сред любими хора и да си правиш вкусотийки.
Тази рецепта е подходяща за хора, които по една или друга причина не могат да консумират захар и прясно мляко. На мен ми се налага да готвя неща без захар и мляко често, и малко ми беше трудно да измисля как да ги заменя, но се получи доста успешно и най-важното е, че вкусът и ароматът на крем карамела остават същите, като когато се прави по оригинална рецепта. Пробвайте и вие. :)