Моите коментари

Величка Калева коментира:
А шоколадовите яйца за къде са?
Величка Калева коментира:
Статията е добра, но с едно уточнение. При алергии не трябва да се консумират мляко и млечни продукти, които са едни от най-силните алергени.
Величка Калева коментира:
До преди 3 години никога не бях правила сух боб с ориз. Като приготвях чушки пълнени с боб и постни сарми за Бъдни вечер, реших да оставя по малко от плънките им. После ги съединих, поварих малко и взе, че ми хареса.
Величка Калева коментира:
Какво е сиромашко мезе? Защото преди време четох рецепта и гледах снимки на "сиромашка" вечеря, приготвена от един господин. В тавичка на пластове бяха наредени свинско филе, бекон, суджук, кашкавал и какво ли още не. Аз поставих сиромашка в кавички, за разлика от мен в рецептата те липсваха. Така че сиромашията за всички е различна. :-)
Величка Калева коментира:
Бих пробвала рецептата ви, но без стафидите, захарта и канелата. Пробвала съм няколко пъти ястия със стафиди и не ми допадат.
Величка Калева коментира:
Гювечето ви ми хареса. Прибавям и сок от туршия - камбички, карфиол, морков, която съм правила със захар, сол и оцет.
Величка Калева коментира:
Баницата е чудесна. Ако обичате съчетание между сладко и солено, пробвайте баница приготвена по същия начин, но плънката да е от сирене. След като се изпече, пънчетата се сиропират.
Величка Калева коментира:
Пърленките може да се намажат с масло или маргарин и пасиран чесън. Може и с чесън на прах, но ароматът на пресния е различен. А може и да се настърже кашкавал или да се постави топено сирене и леко да се разтопят.