Коментарите на Зорица

  • Зорица коментира:Шарен гювеч с пилешкоШарен гювеч с пилешко02.10.2017Благодаря :)
  • Зорица коментира:Домашно Вино от ДжанкиДомашно Вино от Джанки22.06.2018Да не е объркано количеството на захарта - струва ми се много 500 г на литър?!
  • Зорица коментира:Петровско Пиле с ОризПетровско Пиле с Ориз23.07.2018Благодаря! Задължително трябва да го спретнете, ще ви стане любимо ястие.
  • Зорица коментира:Здравословен хляб със семенаЗдравословен хляб със семена24.07.2018Браво за рецептата! Много добре е описана и илюстрована с чудесни снимки - от тестото до готовия хляб! Хлябът изглежда много, много апетитно! И със сигурност е и много здравословен! :)
  • Зорица коментира:Манатарките имат ли отровен двойник?Манатарките имат ли отровен двойник?29.10.2015Ако имате каквито и да е съмнения относно дивите гъби - просто не ги берете. А и най-важното - не ги предлагайте на децата си, защото те са в пъти по-токсични за детския организъм, и дори гъбата да е Ядлива, много зависи къде е расла и колко време след откъсването е приготвена, т.е. гъбите трябва да се консумират възможно най-пресни и набрани от екологично чисти места....покажи още
  • Зорица коментира:Манатарките имат ли отровен двойник?Манатарките имат ли отровен двойник?29.10.2015Има дяволска гъба в България и за съжаление има и доста хора, които са имали хранителни отравяния след консумацията й.
  • Зорица коментира:Мариновани ребра на скараМариновани ребра на скара19.07.2018Благодаря :), непременно пробвайте рецептата - изключително вкусно мезенце е за лятото, но да ви предупредя - заредете се с повечко студена бира, че свършва бързо...
  • Зорица коментира:Печена пъстърва във фолио с розмарин и чери доматиПечена пъстърва във фолио с розмарин и чери домати23.09.2016Веси, чери доматчетата около пъстървите ли се слагат или в коремчетата им преди опаковането във фолио? Благодаря за отговора :)
  • Зорица коментира:Царевица на грил със сос майонезаЦаревица на грил със сос майонеза16.07.2018Като прочетох царевица на грил … веднага се изстрелях в спомени от детските си години, където на село децата крадяхме от нивите малко млечни царевички и направо там - на полето си ги изпичахме на огъня направо върху жарта...дори без сол ни бяха токова вкусни... :)...покажи още
  • Зорица коментира:Лютеница по 100-годишна рецептаЛютеница по 100-годишна рецепта21.09.2017Благодаря :)
  • Зорица коментира:Лютеница по 100-годишна рецептаЛютеница по 100-годишна рецепта21.09.2017Затова рецептата е 100 годишна, а може и повече да е... :)
  • Зорица коментира:Фаршировани ТиквичкиФаршировани Тиквички08.07.2018Не се притеснявай Албенче :) Може да се случи на всеки!
  • Зорица коментира:Леко хрупкаво мезе за лятно питиеЛеко хрупкаво мезе за лятно питие04.07.2018Да, така е! Вкъщи са любими на малки и големи :)
  • Зорица коментира:Леко хрупкаво мезе за лятно питиеЛеко хрупкаво мезе за лятно питие04.07.2018Благодаря :) !
  • Зорица коментира:Канелони на фурна с кайма и чуден сосКанелони на фурна с кайма и чуден сос23.09.2017Според мен ще пасне, а ти след като приготвиш канелоните, ще пробваш с вкуса на трюфелите първата порция, ако не ти хареса просто няма да слагаш от тях на останалите. Така че няма какво да рискуваш реално. Ако се решиш да ги приготвиш, моля пиши как е било на вкус с тази поръска от черен трюфел. Любопитна съм... Успех! :)...покажи още
  • Зорица коментира:Канелони на фурна с кайма и чуден сосКанелони на фурна с кайма и чуден сос23.09.2017Честно да ви кажа, аз също не съм приготвяла черни трюфели. Знам, че се слагат в много малки количества, нарязани с белачка на тънки слайсове или настъргани на фино ренде и то в края на готвенето или без реална термична обработка. Мисля, че ако ги включите в тази рецепта - то това трябва да е при поднасянето на горещите канелони, като просто наредите няколко слайса трюфели върху тях (или ги настържете) и пропуснете настъргания кашкавал. Често се използват за сосове, омлети и ястия с яйца....покажи още
  • Зорица коментира:Канелони на фурна с кайма и чуден сосКанелони на фурна с кайма и чуден сос23.09.2017До колкото съм чувала, гъбата не трябва да се обработва на директен огън, а да се смеси с нещо топло, което да разгърне аромата му. Затова може би ще е по -добре да го прибавиш в някакъв горещ сос накрая.
  • Зорица коментира:Канелони на фурна с кайма и чуден сосКанелони на фурна с кайма и чуден сос23.09.2017Скъпи Кулинари, ако някой от вас е приготвял черни трюфели - моля помагайте!