Коментарите на zarq666@gmail.com

 • zarq666@gmail.com коментира:Кюфтета по ТрънскиКюфтета по Трънски27.10.2017ОК, така ще ги приготвя. Благодаря за бързия отговор! Поздрави :)
 • zarq666@gmail.com коментира:Кюфтета по ТрънскиКюфтета по Трънски27.10.2017Гери, суровите картофи след като се настържат на ренде, посоляват ли се със сол, за да може да им се изцеди водата или направо така се омесват с каймата?
 • zarq666@gmail.com коментира:Сьомгова пъстърва на тиганСьомгова пъстърва на тиган16.03.2018Благодаря Дани, радвам се, че си сготвила и ти е допаднала рецептата :) Пъстървата, картофките, чесъна ... изглеждат много много ВКУСНО! Благодаря за хубавите снимки! Поздравче :)
 • zarq666@gmail.com коментира:Компрес от охлюви за премахване на шиповеКомпрес от охлюви за премахване на шипове09.05.2018Начукват се в дървено хаванче, както съм описала в рецептата с леки и въртеливи движения. Нито пръска, нито хвърчи слуз, както предполага Сия. Целта е да се начукат черупките и да се смесят с охлювите. Фолиото за свежо съхранение или найлончето в хаванчето е, за да не се губят ценните вещества и всичко както е с пликчето (фолиото) да се ложи на болното място. Иначе дървото ще абсорбира част от сместа. Фолиото върху чукалото е, за да не се налага да го миете после - просто го сваляте и изхвърляте....покажи още
 • zarq666@gmail.com коментира:Кюфте ислим кебапКюфте ислим кебап02.04.2018Благодаря много за страхотните снимки и онагледяващото видео към рецептата! Направени са изключително професионално! Отново благодаря :)))
 • zarq666@gmail.com коментира:Компрес от охлюви за премахване на шиповеКомпрес от охлюви за премахване на шипове09.05.2018Първо, не е трябвало твоята приятелка да маже мястото със свинска мас, защото тя прави филм върху кожата и не позволява на активните съставки да проникнат в тялото. Свинската мас се използва в други случай за загряване, омекотяване или да предпази кожата, когато се правят компреси с агресивни за кожата съставки. Второ, не трябва да се ползва блендер, а хаванче, защото в случая не е нужно да се получи "кайма", а охлювите само да бъдат начукани, и то най-вече черупките (те лесно се начукват). И трето, компреса се прилага в седем последователни дни. Надявам се, че съм обяснила достатъчно ясно. Поздрави, :)...покажи още
 • zarq666@gmail.com коментира:Компрес от охлюви за премахване на шиповеКомпрес от охлюви за премахване на шипове09.05.2018Не, няма значение къде са шиповете - слага се сместа от охлюви, отгоре се поставя найлонче и върху него памучен плат, шал или еластичен бинт, за да се фиксира. Важното е компреса да остане цяла нощ върху мястото.
 • zarq666@gmail.com коментира:Компрес от охлюви за премахване на шиповеКомпрес от охлюви за премахване на шипове09.05.2018Да, процедурата по приготвянето не е никак приятна, но за сметка на това резултата при майка ми беше магически. Преди това направо премираше от болка, но още след втория компрес имаше невероятно подобрение. Все пак направихме 7-те процедури и от тогава няма и помен от болката - а това беше преди цели 8 години....покажи още
 • zarq666@gmail.com коментира:Компрес от охлюви за премахване на шиповеКомпрес от охлюви за премахване на шипове09.05.2018А и не съм сигурна дали ще оцелеят 7 дни без храна и вода. Държала съм охлюви до 3 дни, но за готвене, за да се изчистят, но тук става въпрос за лекарство, а не за храна. Ако си имате двор и ги похлупите върху тревата със щайга или нещо подобно, за да могат да се хранят през това време, би трябвало да няма проблем да се съберат на куп направо 49 броя. В този случай е необходимо и да се полива тревата с лейка, за да се поддържа влажна....покажи още
 • zarq666@gmail.com коментира:Компрес от охлюви за премахване на шиповеКомпрес от охлюви за премахване на шипове09.05.2018Сигурно може :), но когато я изпробвахме вкъщи, ние си ги събирахме всеки ден пресни. Правихме процедурата за 7 дни и повече не се наложи да я повтаряме, защото шиповете на майка ми се стопиха и от тогава няма никакви оплаквания....покажи още
 • zarq666@gmail.com коментира:Кюфте ислим кебапКюфте ислим кебап02.04.2018Бурканче домашно приготвено доматено пюре/салца с вместимост 400 мл.
 • zarq666@gmail.com коментира:Карнъ ярък (Пълнени патладжани с кайма)Карнъ ярък (Пълнени патладжани с кайма)13.04.2018Обожавам ястия с патладжан, а в комбинация с чесън, кайма и домати...става просто Перфектното ястие! Поздрави :)
 • zarq666@gmail.com коментира:Перфектните картофени кюфтета на фурнаПерфектните картофени кюфтета на фурна15.06.2017И аз благодаря :) Надявам се да ви харесат!
 • zarq666@gmail.com коментира:Боядисани великденски яйца с перлена боя и фолиоБоядисани великденски яйца с перлена боя и фолио08.04.2018Благодаря Дани :)
 • zarq666@gmail.com коментира:Пъстри Великденски яйца с кристалиПъстри Великденски яйца с кристали24.04.2016Яйцата стават много красиви с кристали - като заскрежени са като от зимна приказка. За съжаление обаче са и доста по-чупливи.
 • zarq666@gmail.com коментира:Празнична салата ФантазияПразнична салата Фантазия05.04.2018Благодаря Дани, така е - вкусна и красива! :)
 • zarq666@gmail.com коментира:Варени яйца с пилешко месоВарени яйца с пилешко месо02.04.2018Пропуснала съм репичките в рецептата - 2-3 бр. по-дребни се измиват хубаво и се нарязват на кубчета. Смесват се с останалите продукти.
 • zarq666@gmail.com коментира:Кошничка с цветя от тесто за ЦветницаКошничка с цветя от тесто за Цветница01.04.2018Браво Вили, истински шедьовър си ни спретнала! Радост за очите, много празнично и приготвено с много старание! Поздрави :)