Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря Ви! Радвам се, че супичката ви е харесала :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Точно селска си е гозбата, разбира се! И никъде не пише, че е българска та да няма Пармезан, нито че е от едно време "някога",нито пък че е на моята баба точно или пък на която и да е българска баба. Рецептата е от платформата Cookidoo и Не Е българска, но ти едва ли знаеш какво е това!Оправи си закостенелите представи в главата и се успокой :)) Явно точно ти си без работа и се чудиш къде да излееш негативизма си и да сееш "остроумия". (Предвид тона и аз си позволявам на Ти). Хайде със здраве! Аман от "разбирачи" :))
Yordanka Kovacheva коментира:
Да, пише го, сега и аз си прегледах рецептата и всичко е наред :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Привет! В описанието пише да се добави виното, но такова няма в продуктите. Какво е виното и колко е? Благодаря!
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Не е задължително да се покрива съда. Не съм правила в гювеч, но предполагам, че няма проблем, дори може би ще е по- добре. Успех! Ако ги приготвите така, ще се радвам да споделите резултата.
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Каква по- точно е бялата риба? Има много видове. И какъв грамаж горе долу са рибите? Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
В описанието на рецептата е спомената шунка, освен салама. Какво е количеството и? Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Лукът може да се включва в кето диетата стига да не е на големи порции. Колкото до олиото, сложете зехтин или кокосово масло.
Yordanka Kovacheva коментира:
Привет! За бялата смес пише яйцата да се добавят едно по едно, но в продуктите пише, че яйцето е само едно (за сместа с рикотата). Да не би да има някаква грешка? Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Приготвих кашкавалките - много са вкусни! Очаквах да бухнат малко повече, като еклери, но е разбираемо, че няма как предвид многото кашкавал в тестото. И така са разкошни. Качвам снимка на последната "оцеляла" :))
Yordanka Kovacheva коментира:
Диаметър 23/13 за правоъгълна форма за кейк е грешно написано. Диаметър е най- голямото разстояние между две точки на кръг/окръжност.
Yordanka Kovacheva коментира:
Нищо, случва се :) Благодаря!
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря за коментара :) Да, маслото си е доста ароматно и не всеки харесва маслени сладкиши. Много се радвам, че се е получил добре и сте си го хапнали :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Никъде не е казано колко е количеството тиква за блата и колко е за крема. Може ли пояснение? Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. От къде идва ягодовия вкус на бонбоните? В продуктите не виждам нищо ягодово.
Yordanka Kovacheva коментира:
Ако е без кожа бих го направила така: запечатвам до златисто от двете страни в тиган с малко зехтин (на силен огън, но не максималната степен, примерно от 9 степени на 8- ма) без да слагам сол. Изваждам и завивам във алуминиево фолио. През това време загрявам фурната на 200 градуса и слагам магрето за около 10-15 минути. Степента на изпичане е според вкуса, а времето на печене зависи от големината и дебелината на патешките гърди. Ако са малки намали времето, гледай да не ги препичаш, месото трябва да остане розово отвътре. След като е готово, остави за 5-7 мин. да почине, тогава нарежи, посоли и залей със сос.
Yordanka Kovacheva коментира:
Пропуснала съм да напиша, че заедно с чоризото, червения пипер, водата, бульона и т.н., се слагат и доматите :)