Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Към орехите добавих и малко настърган шоколад. Благодаря!
Yordanka Kovacheva коментира:
Солта в рецептата е 2 ч.л., не супени. Моля за извинение. Благодаря :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Милена, да, с Куахада става чудесно и вкусът е леко различен. Аз лично обаче в България не съм виждала този продукт..
Yordanka Kovacheva коментира:
Пише, че между всеки три кори се слага мазнина, именно това е олиото.
Yordanka Kovacheva коментира:
Чудесен! Браво!
Yordanka Kovacheva коментира:
Напротив. В Испания желатин има всякакви видове. А дори и листчета не са еднакви, взависимост от марката. Има по- малки има и двойно по- големи.. Така че каквото и да си говорим- трябва грамаж.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря ви! Радвам се, че са ви харесали!
Yordanka Kovacheva коментира:
Да, така е :) Чудно мезенце.
Yordanka Kovacheva коментира:
Да, всеки може да интерпретира по свой вкус. Благодаря за отзива. Аз лично с аншоа от широко познатият вид- силно солена също не бих могла да консумирам в такива количества, затова съм упоменала "маринована",тъй като тя е лека, много вкусна и ароматна рибка- има балансирана соленост и е кисела ,което си пасва на салатата. Същият ефект придава и хамсията, те са сходни, да не кажа еднакви.. (някой ако има мнение по въпроса да каже) А за олекотяване на соса, чудесна е идеята, но тъй като не е много майонезата в рецептата аз си я добавям чиста, по- точно само разредена с лимонов сок. И въпреки това смятам да опитам следващият път и с малко кисело мляко. Поздрав и отново благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря ти за отзива, Вили, аз това знам, че е оригиналната рецепта за Айоли и тук в Испания само така се приготвя. Страхотно е наистина и как разяжда само, не можеш да се спреш :)) ,а и се комбинира със почти всичко. Обожавам го!
Yordanka Kovacheva коментира:
Уау, благодаря :) ;) Точно на този бриош не успях да направя повече и по- хубави снимки, но определено стана разкошен на вкус, макар и не толкова перфектен на вид!
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравей Вили. Имаш грешка в заглавието на рецептата или в продуктите. Постни сарми няма как да са със свинска мас, защото тя е животински продукт..
Yordanka Kovacheva коментира:
Бързо, лесно, вкусно и много любимо! :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря ви и успех! :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Ще се радвам да опитате и споделите :)