Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Чудесни хлебчета :) но определено трябваше да намаля количеството на водата, защото 700 мл. течност на 1 кг. брашно е много.
Yordanka Kovacheva коментира:
Jamon con melón-класика и комбинация любима на испанците :) Поднесено като карпачо е страхотна идея, браво Марианка!
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря :) Много лесна и полезна.
Yordanka Kovacheva коментира:
Много ме радва това и съм щастлива !!!:)
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря :) Опитайте и споделете. Искам да ви дам съвет, ако искате сосчето по- гъстичко да сложите по- малко бира. Това е количеството по оригинална рецепта, но аз винаги слагам по- малко, около 60 мл. вместо 100.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря Ваня :) ;)
Yordanka Kovacheva коментира:
Много благодаря :) Радвам се, че ви харесва!
Yordanka Kovacheva коментира:
Забравила съм да опиша, че сушените домати се кълцат на много ситно и се смесват с босилека и малко зехтин и така се получава един вид паста от сушени домати. Ако вашите не са хидратирани или мариновани в зехтин, оставете ги във вода, за да омекнат и тогава процедирайте. Извинявам се и благодаря :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря :) Опитайте, интересен десерт десерт се получава- традиционното мляко с ориз, но с допълнение от шоколадов вкус и аромат.
Yordanka Kovacheva коментира:
Скаридите по този начин стават разкошни! :) Малко в азиатски стил. Аз ги приготвям със пресен чесън нарязан на едри парченца от по 2 см. и не махам главите, защото в тях се съдържа всичко най- вкусно от скаридата, но на много хора не им харесва прекалено силният аромат на море, който съдържат в соковете си, както и ги смущава вида(очички, мустачки..) Поздравления за рецептата!
Yordanka Kovacheva коментира:
Красотички! Твоите изглеждат точно като едни истински магдаленки! Всяка испанка би завидяла! :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Салатката е идеална не само за зиме, но и за лете. ;) Гарантирам. Благодаря Ванче.
Yordanka Kovacheva коментира:
Ах, страхотни пухкавелки са се получили :) безкрайно се радвам и благодаря за снимките! (Незнам защо при мен излизат по- малко, най- вероятно формите и хартийките са ми били по- големи.)
Yordanka Kovacheva коментира:
Карамелизирах захарта по традиционният начин, защото в микровълнова не се "престраших",струва ми се че нямаше да се получи. Готвих крем карамел обаче за повече от 4 минути на пара.. Явно от кукър до кукър има разлика..
Yordanka Kovacheva коментира:
Изненадващо вкусна марината за броколи! Много съм доволна и ти благодаря, Таня! Чесънчето и лука ги настъргах, тъй като незнаех дали трябва да са на парченца или как..,стана повече от чудесно. (И горчица сложих малко повече)
Yordanka Kovacheva коментира:
Така е;) Нетрадиционни, но вкусни :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравей, Поли. Да, много зависи от самия черен шоколад, така е. Наскоро и ние със сестра ми правихме тортата и се оказа, че пласта с черен шоколад стана същия цвят като другия и се наложи да добавим какао на прах (100% чисто какао) и да ти кажа- получи се! Така че ако някой път ти се наложи може и това да опиташ :) Относно желатина, аз не знаех, че има разлика от испански до български, май най- добре е всеки да си прочете на пакетчето желатин, което използва за какво количество смес отговаря и да следва указанията на производителя. Поздрав! Дани