Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Няма ли да стане малко по богата и вкусна ако се добави някоя гъбка и, или сух колбас .
Анонимен коментира:
Става още по добре като се прибави и един шоколадов или карамелен пудинг ,ред ванилов бисквити и ред шоколадов.
Анонимен коментира:
задължително се запича глава лук на котлона и се прибавя към вареното ,придава неповторим аромат.
Анонимен коментира:
защо я предлагате като различна рецепта ,това са класически яйца по панагюрски.
Анонимен коментира:
Пробвай и с малко пресен босилек ,ще се изненадаш как пасва на боб.
Анонимен коментира:
Не ми харесва частта със сиренето и яйцето ,така или иначе има достатъчно кашкавал
Анонимен коментира:
Не си струва да се консервира манджа ,твърде много варене в бурканите ,разход на ток и време ,ако е в повече много по просто е да се замрази във фризера и да де ползва и след месец ,може и ядене с яйца да се замразяват без проблем.
Анонимен коментира:
Джолана е едно от най -вкусните меса ,задължително се приготвя цял с кокала.