Моите коментари

Ваня Стойчева коментира:
Здравейте, страхотна рецепта, лесна и със забележителен резултат. Като уточнение още в първото изречение, не е необходимо да завира водата, джанките се пукат преди да е завряла цялата вода. Също така, внимавайте със захарта, сложете малко, после може да се сложи още ако е необходимо.
Ваня Стойчева коментира:
Бързо, лесно, изключително приятно!
Ваня Стойчева коментира:
С тази рецепта питката ми за Бъдни вечер стана много сполучлива и остана мека и на следващия ден.
Ваня Стойчева коментира:
Ако харесвате, още по-вкусно ще е с много наситно нарязано морковче и само за аромат наситнен праз лук.
Ваня Стойчева коментира:
Безпогрешна рецепта, винаги ми се получава.
Ваня Стойчева коментира:
Моето е със спанак и сладка жълта ябълка, джинджифила е само за привкус не е много, и смутито ми стана с много мек и приятен вкус.
Ваня Стойчева коментира:
Според мен маслото е малко, по-хубава ще са с повечко масло.
Ваня Стойчева коментира:
Моля, който е оценил тази рецепта с оценка 3, да я направи и пробва, единствената заслужена оценка е 5 и отгоре. Т.н. баница е изключително вкусна и различна. Благодаря
Ваня Стойчева коментира:
Много вкусна! Сложих описаното количество крем, но моята стана суха.
Ваня Стойчева коментира:
За да ви е толкова жълт кекса сте използвали домашни яйца ми се струва?
Ваня Стойчева коментира:
Моята свекърва ги прави точно така. Страхотни са.
Ваня Стойчева коментира:
Само ще допълня, че патладжаните след изпичането и обелването е добре да се оставят да се отцедят поне за два часа. После могат и да не се смилат, а просто да се объркат добре с дървена лъжица, за да не потъмнеят.
Ваня Стойчева коментира:
Това е много любима моя рецепта, учила съм се на нея като дете :)
Ваня Стойчева коментира:
Страхотни! Много вкусни.
Ваня Стойчева коментира:
Много вкусна рецепта.