Моите коментари

Йозлям Кадирова коментира:
Както са нарязани на снимката се получават най-добре. Може да се използват и бланширани
Йозлям Кадирова коментира:
Днес го изпробвах, стана страхотен. За по-интензивен аромар добавих по лъжичка ванилова и лимонова есенция.
Йозлям Кадирова коментира:
Благодаря! Радвам се, че ви е харесала.
Йозлям Кадирова коментира:
Благодаря и много се радвам, че ти е допаднала (надявам се, че не е проблем, че се обръщам на "ти")
Йозлям Кадирова коментира:
Допусната е грешчица, 8 - 10 минути с миксер (а не 8 - 10 дни :Д)
Йозлям Кадирова коментира:
Получава се страхотен кекс, а хубавото е, че фантата може да бъде заменена с каквото и да е друго безалкохолно.
Йозлям Кадирова коментира:
Поредната страхотна рецепта с невероятно изпълнение. С нетърпение чакам рецептите ти (надявам се, че не е проблем да се обръщам на *ти). Зареждаш ме с настроение и желание да експериментирам, макар да не съм изкусен кулинар като теб.
Йозлям Кадирова коментира:
Обожавам вашите рецепти - наслада не само за небцето, но и за окото.
Йозлям Кадирова коментира:
Радвам се много, че ви е допаднал :)
Йозлям Кадирова коментира:
Изглежда страхотно!
Йозлям Кадирова коментира:
Страхотно тесто, което е с вълшебен вкус и винаги се получава.
Йозлям Кадирова коментира:
Вкусни и се приготвят бързо. Много често си ги приготвям, когато не ми се занимава твърде много с готвене.
Йозлям Кадирова коментира:
Би трябвало да може. Не виждам нищо опасно и вредно.
Йозлям Кадирова коментира:
Много благодаря!