Моите коментари

Анонимен коментира:
Тези всички курабийки от тази доза ли са?
Анонимен коментира:
Марка олио
Анонимен коментира:
Шоколада липсва в продуктите ?
Анонимен коментира:
Заприлича ми на голям еклер. Изглежда супер апетитно :))
Анонимен коментира:
В продуктите не пише прясно мляко от къде се взе??
Анонимен коментира:
Изглежда супер и радва очите
Анонимен коментира:
А какво стана с пилето? Само бульона ли се ползва или?
Анонимен коментира:
Пицата изглежда супер. Браво на майсторката!!!
Анонимен коментира:
Изглежда супер. А в кръгла тавичка ако го направя пропорциите същите ли да са за кекса
Анонимен коментира:
Изглежда интересно и вкусно разбира се
Анонимен коментира:
Интересно ми стана защо тортата се казва мъжка торта, а е розова?
Анонимен коментира:
Ще ги пробвам
Анонимен коментира:
Ако имаше канела и орехи в тестото повече щеше да прилича на баклава :)
Анонимен коментира:
Боже.... Истината е че за първи път виждам такава туршия досега изобщо не бях чувала и ми е интересно какъв е вкуса. Със сигурност ще се пробва, но имам няколко въпроса: Първо - може ли да ползвам грозде със семена Второ - с какво да заменя листата от лимон, понеже няма от къде да намеря. Благодаря предварително и браво за уникалната рецепта.
Анонимен коментира:
Най-накрая една рецепта за наистина домашен дюнер. Питки, сос, месо всичко направено вкъщи браво