Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
В Габровския край на картофена и на пилешка яхния с лук се слага тарос/естрагон/.Пробвайте.
Анонимен коментира:
В Габровско се нарича щирник/лапад-щир/ и за подправка слагаме тарос/естрагон/ и магданоз.
Анонимен коментира:
Крем ванилия,познат и много вкусен.
Анонимен коментира:
Това е обикновен крем какао,който няма нищо общо с течен шоколад-не аблуждавайте домакините,които го правят за първи път.
Анонимен коментира:
Добрина Венкова 1988
Анонимен коментира:
Още по меки и пухкави са ,ако прясното мляко се замени с чаша кисело.Стават много меки и вкусни.
Анонимен коментира:
Кюфтета с доматен сос
Анонимен коментира:
А пробвали ли сте с водата,в която са врели яйцата да направите каша с масло и брашно.Много е вкусна.Яйцата се сервират върху фрикасето,поръсени с червен пипер.Това правеше моята баба.
Анонимен коментира:
В белтъците,след разбиването добавете чашка сгорена на карамел захар .Така няма да са сурови и и украсата ще е по красива и вкусна.
Анонимен коментира:
Пробвайте като подправка за картофена яхния тарос/естрагон/.Страхотна подправка за пилешко и картофи.
Анонимен коментира:
Тази рецепта е чудесна ако вместо шунка прибавите запържено пилешко месо.
Анонимен коментира:
А не е ли БАНИЦА със спанак.Българи сми все пак.
Анонимен коментира:
Сладкиш от бишкоти и крем ванилия.Нищо общо с торта Наполеон.
Анонимен коментира:
Защо сте толкова негатвни.Дамата, ако е от село,както определихте,значи готви добре.А това,че има пропуски в правописа не прави ястието по-лошо.По скоро ме притеснява кашкавалът по дъното и стените на тавата.Но щом го е предложила,значи е сполучливо.
Анонимен коментира:
Обикновена млечна баница,която става чудесна с препечена юфка.Това не е торта Наполеон.